RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#29959  Szerző: mgabor

centerweb írta:Kép
hát ez úgy csúnya, ahogy van :)
esetleg még ha az FM az O betű közepére került volna, nemtom
 #29958  Szerző: SzD

djlacee írta:RADIONEO
KLASSZFM

RDS szempontjából így lenne optimális
Igen, de ha egyszer neo fm a neve... :boldog:
A logo alapján ez is csupa kisbetűs, mint a café, és majd ezt sem tudja senki leírni. :)

Szerk.: Ja, az FM nagy betű. :) Akkor meg főleg nem tudják majd helyesen leírni, ez már túl bonyolult.
 #29957  Szerző: djlacee

RADIONEO
KLASSZFM

RDS szempontjából így lenne optimális
 #29956  Szerző: SzD

Hát ez elég gáz.
Gondolom ugyanaz a cég tervezte, akik a radiocafé logóját is.
 #29955  Szerző: centerweb

Bemutatták a Neo Fm logóját.

http://hvg.hu/itthon/20091102_neo_fm_lo ... group.aspx

Kép

Szerintem kicsit elvont, ha az FM nem lenne ott az "N" betűnél, és az "E" betűn igazítanának (meg úgy egységesebb lenne az egész) nem lenne annyira szörnyű. Az O betűvel lehet játszadozni.
 #29864  Szerző: Vendég

Ha félreérthető volt bocs, mivel rt, természetesen nem, csak a részvényei jönnek-mennek. Most egy jelentős hányad került új kézbe állítolag.
 #29863  Szerző: SzD

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de az econet.hu egy NyRt. azt csak úgy el lehet adni?
Meg különben is...miért passzolták volna el? A caféhoz kerestek többségi tulajdonost, hogy megmaradhasson nekik.
 #29861  Szerző: Vendég

Azt pletykálják, máris eladták az Econetet..... nem tudja valaki hogy ki vette meg?
 #29755  Szerző: NagyBela

Még valami.

Szerintem már most lehet tippelni, hogy a két új rádióba mikor hallhatunk majd meg először egy volt Slágeres, Vagy Danubius rádióhoz köthető hangot.

Országosan elindul az a játék amely nálunk vidéken már tart egy jó ideje.

Szép lesz!
 #29751  Szerző: mgabor

hát a Neotól én nem is várok semmi olyat, amit a Slágertől meg a Danubiustól megszokhattunk, talán ezért is programoztam be ismét a rádiómon a 100.4-et, november 19-re várva :)
  • 1
  • 576
  • 577
  • 578
  • 579
  • 580
  • 584