RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#29785  Szerző: nekem8

de én is értem ,hogy ez a teljesítmény ,nem teljesítmény!
 #29784  Szerző: nekem8

húúúú,hát meghallgattam a youtube-ra felpakolt megszólalásokat,voltak ők jobbak,de erről beszéltem a Murányi Robi egy új figura volt ebben a műsorban,értitek végre mire írtam,hogy olyanokról ne mondjunk véleményt akik már nincsenek a rádióban,mert ez a müsor is más felállásban kezdődött,erre gondoltam.Most igy meghallgatva nagyot esett a színvonal,kár!Pedig egy időben jók voltak...
 #29779  Szerző: Szd96

Az a fura hogy a tokaji frekin megy a zene de a szikszóin meg az encsin nem (a sárospatakit nem tudom
 #29776  Szerző: nekem8

teljesen igazad van,erről beszéltem ,izlések és pofonok.
 #29774  Szerző: Obladioblada

nekem8 írta:na látod árpikám erről beszéltem nektek azt sem tudod miről irtál ,egyszer hallgattad!

bocsi hogy ellentmondásba keveredtünk ...
Csak, hogy belepofázzak kicsit... Ha én egyszer belekóstolok valamibe, és az szar, nem fogom megkóstolni egy hét múlva még egyszer, remélve, hogy háta már nem annyira szar. Tudom, hogy minden megszokás kérdése, de húzzunk meg egy vonalat... Az esélyt tőlem is megkapta, el is tekertem utána gyorsan.
 #29773  Szerző: nekem8

na látod árpikám erről beszéltem nektek azt sem tudod miről irtál ,egyszer hallgattad!

bocsi hogy ellentmondásba keveredtünk ...
 #29771  Szerző: Obladioblada

nekem8 írta:de azért csak van valami oka annak hogy ők és nem te vagy ti ültetek oda a mikrofon mögé
Van. Le is írom mi az. Miután megkerestek mindenkit, aki él és mozog és már (kis túlzással) látott ilyet Miskolcon, majd amikor ez a sok-sok ember mind egymás után mondott nemet a rádióra, ilyen-olyan okok miatt (jobb neki, ahol most van, többet keres, szakmailag visszalépés lett volna, hülye a tulaj, stb.) maradtak, azok, kik bár már szintén láttak ilyet, máshová nem kellenek (hagyjuk miért), tisztelet a kivételnek természetesen. Én magam is fel tudok sorolni legalább 4-5 embert, aki dolgozhatott volna ott. Hívták, de nem ment.
 #29770  Szerző: mgabor

nekem8 írta:mgabor,te hallgatod is a rádiót,vagy csak irod a hülyeségeidet és általánositassz,mert a 2 hülyéből már csak egy van expressben,szóval nem értem miért irsz és mondassz olyanról véleményt akik már legalább másfél hónapja nem is tartoznak ehhez a rádióhoz,egyébként nem volt rossz ez a safety car ,de ha rossz volt ,miért hallgattad?ugye tetszett!!!sok ORTT-s Nyalis!!! :fuckyou:

üdv nekem8
majd ha szépen megírod, beszélgethetünk
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 97