RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#30023  Szerző: szemilan

A honlapjuk on...
Szavazás...
Szerinted?
Danubius az én rádióm!
Választási lehetőségek:
Igen Igen Igen Igen Igen :sick:
A NEM miért nem szerepel?? :gülü:

:vomit:
 #29939  Szerző: Vendég

nemtudom rendesen belinkelni,jelöljétek ki és nyissátok meg úgy. :blush:
 #29835  Szerző: Pasa

Én őszintén megmondom, csak a Danubius nevet sajnálom. Három frekin már 23 éve megszokott név ez (100,5 - 102,0 - 103,3), pedig azóta volt jó pár tulajváltás. Kossuth, Petőfi és Bartók után a legrégibb hazai rádiós márkanév. Kár érte... :(
 #29808  Szerző: djlacee

Úgy látszik, elkezdődött a rádiós válság, mert a kertszomszéd évek óta először nem DANUBIUS -t ordíttatott hanem CORVINUS -t
 #29769  Szerző: Chriss

SzD írta:Szerintem megéri bárkinek átvenni a Pirítós csapatát, a Bumerángosokat meg főleg. Akár az újaknak is.
Végülis Velük lehetett eddig is eladni leginkább a morning show-kat.
hát szakmai szempontból elengedni egy Bochkort vagy egy Bumerángot a maga 3,5 milliós táborával, nagy butaság szerintem...

lehet szeretni vagy sem, de ezek eredmények, amiket okos szakember nem hagy figyelmen kívül...
persze az is lehet, hogy kell a hely másoknak, akik más tüzekhez vannak közel(ebb)...
 #29767  Szerző: SzD

Szerintem megéri bárkinek átvenni a Pirítós csapatát, a Bumerángosokat meg főleg. Akár az újaknak is.
Végülis Velük lehetett eddig is eladni leginkább a morning show-kat.
 #29765  Szerző: Chriss

NagyBela írta:Még valami.

Szerintem már most lehet tippelni, hogy a két új rádióba mikor hallhatunk majd meg először egy volt Slágeres, Vagy Danubius rádióhoz köthető hangot.

Országosan elindul az a játék amely nálunk vidéken már tart egy jó ideje.

Szép lesz!
hallottam 1 olyan pletykát, hogy a Balázsékat átveszi a Klassz FM, ugyanígy a Jáksót és a Garamit! (a Rákóczit állítólag nem, csak a Vadon Janit)
a Balázsék ezért hallgatnak annyira és ezért röhögcséltek a Bochkor drámai kérdésein, amikor felhívta őket...
csodálkozom, hogy a Bumerángba ezt még nem írta be senki a Gábornak és ennek nem tudatában folytatja majd az önsajnálatot...
 #29762  Szerző: SzD

Nem baj ez, csak nem kell mindent bemásolni az összes topikba. Értjük/látjuk úgy is, ha csak az egyikbe írod le. De ahogy gondolod... ;)
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 109