RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#30223  Szerző: orrhang

na, maradjunk csak a radioknal :):):)
 #30218  Szerző: mgabor

orrhang írta:Egyebkent meg kivancsi is lennek a radiokra,ha egy normalis palyazatban nyertek vna...
egyébként mintha nem olyan tévéket nézne az ország, mint amik ugyanígy nyertek jogosultságot :)
 #30216  Szerző: orrhang

Es akkor akar elo is fordulhat, hogy Bocsiek nelkul marad az orszag.Mert ugye Slagertol el, Neoba meg nem! hmm? (meg is erdemelnek)
Egyebkent meg kivancsi is lennek a radiokra,ha egy normalis palyazatban nyertek vna...
 #30215  Szerző: tomee

Még jó, hogy aláírást gyűjtöttek, mert így számszerű adataik vannak róla, hogy mennyi embert vezettek meg az elmúlt hetek során.
Amúgy meg teljesen ésszerű lépés a Neo részéről, így kell a saját malmukra hajtani a vizet. Még a végén a megrögzött Slágeresek is hallgatni fogják...
Ezek után már csak az érdekelne, hogy akkor a Sláger mit is fog pereskedni, mert ha vmi véletlen folytán nyernének, a stáb nagy része már rég máshol lesz.
 #30213  Szerző: SzD

egon2 írta:A Neo fm-nek,és a Klassz Rádiónak mikortól lesz honlapja?
Gondolom most van fontosabb elfoglaltságuk is annál, hogy a honlapjukkal szórakozzanak. :) De szerintem az indulásig az is elkészül.
 #30189  Szerző: egon2

A Neo fm-nek,és a Klassz Rádiónak mikortól lesz honlapja?
 #30168  Szerző: Pasa

Nálad a pont!
 #30166  Szerző: systhema

Okés. Ezeket vállalják, de azért személy szerint kíváncsi vagyok arra, hogy mi fog ebből megvalósulni. Meddig megy majd ez a pályázatban lefektetett műsorstruktúra, mert bármennyire is a változás és az új rádiók mellett vagyok, ha visszagondolok az egykori Slágeres, Danubius-os vagy akár az MTM-SBS-es és MRTL-es parasztvakításra, akkor ebben az esetben is ugyanaz lesz a forgatókönyv. Hatalmas ígérgetések, majd a megajánlott közszolgálati elemek műsoridejének fokozatos lefaragása.
 #30165  Szerző: Vendég

Lásd: http://inforadio.hu/hirek/belfold/hir-313128

,,A magyar zene aránya mindkét csatornánál 35 százalék, de a két évnél frissebb dalokat illetően jelentős eltérés mutatkozik: a Class 5 százalékot, a Neo 10 százalékot vállalt."
  • 1
  • 573
  • 574
  • 575
  • 576
  • 577
  • 584