RADIOSITE Fórum

• Rádió Aktív - Gödöllő - 93.6 MHz

#17299  Szerző: mg

LuciFerko írta:miért épül le így egyre több rádió?
mert sok okos tulajdonos rohadtul akar érteni hozzá, a pénzt persze kisajnálja belőle, akik meg értenének a műsorkészítéshez, azok inkább elhagyják a pályát, mert másból jobban megélnek vagy egyáltalán megélnek, a mikrofon mögé meg beülnek a lelkesemesék, akik még egyrészt megtehetik, hogy erre csesszék az idejüket, másrészt nem is esik le nekik eleinte, hogy szopóágon vannak. tudom, én is voltam ilyenben :lol:
 #17298  Szerző: LuciFerko

miért épül le így egyre több rádió?
 #17297  Szerző: live

Már a weboldal is eltűnt, csak webkamera van.
A műsorok meg gyakorlatilag egy sulirádió szintjét sem ütik meg... szerintem.
Kár érte.
 #3531  Szerző: Pasa

Társalgó...
 #3527  Szerző: Zsolt0911

Lehet már be van írva valahová: Elhunyt Albert Györgyi.
Isten Nyugosztalja!

azért ide írtam, mert ő a régi, Magyar Rádiós Calypsóban (is) dolgozott.
 #2899  Szerző: Pasa

hdshouter írta:Én még most sem értem miért kellett a jó öreg Calypso-t ilyen gyökér névre átkeresztelni.
Mert ez volt az eredeti neve. Amúgy meg gödöllői rádió, és Gödöllő címerállata a pelikán (van ott Pelikán Taxi is).
 #2890  Szerző: Sz.

téeszelnök írta:
hdshouter írta:Én még most sem értem miért kellett a jó öreg Calypso-t ilyen gyökér névre átkeresztelni. Pedig legalább próbálta visszaadni az eredeti Calypso-s feelinget visszaadni. Ha tulajdonosváltás történt, akkor megértem, de így akkor B. Tóth Laci hogy mehetett bele? Pedig ha jól tudom neki minden törekvése ez volt, hogy a Calypso-t újraélessze. :(

Hát ettől függetlenül remélem a quality nem változik sokat... :roll:
mint arról már korábban szó volt, a Calypso név a Magyar Rádió tulajdona, és nem járultak hozzá a névhasználathoz.
Emellett régen ezen a frekvencián üzemelt már egy Pelikán Rádió
 #2887  Szerző: t

hdshouter írta:Én még most sem értem miért kellett a jó öreg Calypso-t ilyen gyökér névre átkeresztelni. Pedig legalább próbálta visszaadni az eredeti Calypso-s feelinget visszaadni. Ha tulajdonosváltás történt, akkor megértem, de így akkor B. Tóth Laci hogy mehetett bele? Pedig ha jól tudom neki minden törekvése ez volt, hogy a Calypso-t újraélessze. :(

mint arról már korábban szó volt, a Calypso név a Magyar Rádió tulajdona, és nem járultak hozzá a névhasználathoz.
 #2883  Szerző: hdshouter

Én még most sem értem miért kellett a jó öreg Calypso-t ilyen gyökér névre átkeresztelni. Pedig legalább próbálta visszaadni az eredeti Calypso-s feelinget visszaadni. Ha tulajdonosváltás történt, akkor megértem, de így akkor B. Tóth Laci hogy mehetett bele? Pedig ha jól tudom neki minden törekvése ez volt, hogy a Calypso-t újraélessze. :(

• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15