Sajnos a rádiókat általában pénzemberek üzemeltetik, nem pedig olyanok, akik hozzánk hasonlóan szerelmesek ebbe a műfajba.Nyilván, ezért kereskedelmi rádió.Es lehet jó rádiót csinálni úgy is, hogy értesz ahhoz,amit csinálsz,szerintem z országban bárhonnan!
ennél több kell, amit szegedről nem tudnak megoldanimi?
Sakál írta:Srácok, a 21. században vagyunk, tényleg nem hiszem h ekkora jelentősége lenne ennek, hogy helyileg mi hol van.én viszont hiszem, és tényleg nem akarom ismételni magam, de a rádiózás már régen nem annyiból áll, hogy szól a műsor. ennél több kell, amit szegedről nem tudnak megoldani...
Sakál írta:Sztem leginkább a 90-es évek nosztalgiája beszél belőletek.biztosan nem, inkább törekvés ez a normális felé (már akkor, ha nem normális, hogy egy miskolc méretű városnak nincs helyi helyi rádiója). de ha a 90-es években volt, akkor igazad van.
VidámSrác írta:Srácok, a 21. században vagyunk, tényleg nem hiszem h ekkora jelentősége lenne ennek, hogy helyileg mi hol van. Sztem leginkább a 90-es évek nosztalgiája beszél belőletek. Az meg h nem tudta kimondani a település nevét, egyszerű tájékozatlanság.molnarb írta:Nyilván a műsorvezető nem ebben a közegben él, de ha a tartalom a lehetőségekhez képest helyi, akkor talán nincs is jelentősége.nincs??? hát nem tudom, mennyire tud miskolcról, miskolcnak beszélni az, aki mondjuk életében nem járt még itt... de ha nincs jelentősége...
Megválik a budapesti Sztár fM-től is a Juventust is tulajdonló ír Communicorp, információink szerint a korábban viharos körülmények között „Balatonra száműzött” RiseFM fog visszatérni a 102.1-es frekvenciára, végleg „kivégezve” ezzel az 50-es, 60-as és 70-es évek zenéit a magyar éterből.Ismét csak a szar rágógumi dömping...