RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#30480  Szerző: VidámSrác

meg ugye van az a zörgetős mondás a haraszttal meg a széllel... hirtelen nem jut eszembe. :lol: :lol: :lol:
 #30446  Szerző: mgabor

Szerintem külön kell itt választani a portált és a fórumot, a fórum az értesülések és vélemények terepe, a portál meg a tényeké, optimális esetben...
 #30442  Szerző: molnarb

Szerintem ez talán nem is baj. Mármint ami itt megy. Most belököm nektek azt, hogy megszűnik az MR1 mert azt hallottam, azt pletykálják... lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem. Talán ennek a fórumnak az a szépsége, hogy jól értesült és a szakmáról mindent első kézből lehet megtudni. Számos pletyka, vagy innen onnan hallott információ lett valós, ami először vagy elsők között itt volt fellelhető. Persze megvan az a buktatója, vagy esélye, hogy téves az értesülés... és akkor mi van? Rosszul tudtuk... nem a mi sorsunk, pénztárcánk, vállalkozásunk szenvedett el kárt, csak valamit rosszul tudtunk. Úgy érzem a téves és nem téves információk aránya inkább a nem téves információk javára billen ezen a fórumon és bármi is az igazság, nem hiszem, hogy ebből ekkora ügyet kellene csinálnunk. Várjuk ki a végét.
 #30418  Szerző: donder

ok ezt én mindet értem, csak ép és normál emberi, paraszt ésszel gondolkodva, ez már átlépi azt a bizonyos határ-t! De mindegy nekem ez a véleményem, erről nem szeretnék vitát nyitni! És ne haragudjatok, csak mostanában ettől a frekis ügyektől, és más magán jellegű ügyektől hamar felkapom a vizet! Ne haragudjatok emiatt! :(
 #30403  Szerző: rsite1

donder írta:
molnarb írta:Tele van pletykával folyton a szakma és valami vagy bejön, vagy nem.... ez, hogy megvették vagy nem... a fene tudja... valakitől azt hallani, hogy nem, valakitől, hogy igen. Nyilván egy ekkora volumenű üzletet nem fognak a kezdetektől nagy dobra verni... majd idővel kiderül.
ok, csak kiba****tul irritáló tud lenni hogy bemondja valamilyik <very stupid> hogy megszűnik a rádió 1 miközben erről még maga a rádió1 sem tud! :gülü2:
igen, biztos nem tud róla. donder...mindegy. (:

amúgy http://www.hetivalasz.hu/cikk/0911/megis_marad_a_slager
ittis :)
 #30398  Szerző: donder

molnarb írta:Tele van pletykával folyton a szakma és valami vagy bejön, vagy nem.... ez, hogy megvették vagy nem... a fene tudja... valakitől azt hallani, hogy nem, valakitől, hogy igen. Nyilván egy ekkora volumenű üzletet nem fognak a kezdetektől nagy dobra verni... majd idővel kiderül.
ok, csak kiba****tul irritáló tud lenni hogy bemondja valamilyik <very stupid> hogy megszűnik a rádió 1 miközben erről még maga a rádió1 sem tud! :gülü2:
 #30394  Szerző: molnarb

Tele van pletykával folyton a szakma és valami vagy bejön, vagy nem.... ez, hogy megvették vagy nem... a fene tudja... valakitől azt hallani, hogy nem, valakitől, hogy igen. Nyilván egy ekkora volumenű üzletet nem fognak a kezdetektől nagy dobra verni... majd idővel kiderül.
 #30392  Szerző: donder

árpi írta:Inkább arról van szó,hogy pletykásak az emberek. Olyan dolgot közölnek tényként,ami még csak terv.
Vannak viszont olyanok,amik már tények, csak bizonyos érdekek miatt :sealed: van.
ejj, az Érdekképviselet... ;)
 #30388  Szerző: Vendég

Inkább arról van szó,hogy pletykásak az emberek. Olyan dolgot közölnek tényként,ami még csak terv.
Vannak viszont olyanok,amik már tények, csak bizonyos érdekek miatt :sealed: van.
 #30386  Szerző: donder

SzD írta:Jó, akkor úgy írom, hogy annak higgy, ami már megtörtént. :boldog:
árpi írta:Amúgy meg igazat írt a portál, tudva van.
Jó, volt már pár olyan dolog, amit többen is tudni véltek, aztán mégsem lett belőle semmi, vagy nem teljesen úgy volt. :roll:
Ennyit arról hogy mindenki igazat mond :)
  • 1
  • 433
  • 434
  • 435
  • 436
  • 437
  • 482