donder írta:Sziasztok! Voltam Nyíregyházán, csináltam Bandscant! Ma még megszerkesztem, és felrakom a netre!Várjuk! Végre valaki, aki komolyabban is foglalkozik ezzel.

donder írta:Sziasztok! Voltam Nyíregyházán, csináltam Bandscant! Ma még megszerkesztem, és felrakom a netre!Várjuk! Végre valaki, aki komolyabban is foglalkozik ezzel.
Szd96 írta:Ahogy egyik osztálytársam mondaná: "de lehetne"Pasa írta:Ennyidonder írta:OK, csak azért gondoltam hogy debrecenben, mert itt is van egy (megszűnt) DOMUS áruházViszont ott nincs Győri kapu.
Pasa írta:Ennyidonder írta:OK, csak azért gondoltam hogy debrecenben, mert itt is van egy (megszűnt) DOMUS áruházViszont ott nincs Győri kapu.
donder írta:OK, csak azért gondoltam hogy debrecenben, mert itt is van egy (megszűnt) DOMUS áruházViszont ott nincs Győri kapu.
Szd96 írta:OK, csak azért gondoltam hogy debrecenben, mert itt is van egy (megszűnt) DOMUS áruházdonder írta:Miskolcon ahol most tacskó vanSzd96 írta:A 100.7-en Egerből a Gazdasági egész jól bejön a (volt)Domusnál de csak ott és semmi más ami egriDebrecenben a volt Domus áruháznál (ahol most az Ázsia Center van), vagy Egerben?
donder írta:Miskolcon ahol most tacskó vanSzd96 írta:A 100.7-en Egerből a Gazdasági egész jól bejön a (volt)Domusnál de csak ott és semmi más ami egriDebrecenben a volt Domus áruháznál (ahol most az Ázsia Center van), vagy Egerben?
Szd96 írta:A 100.7-en Egerből a Gazdasági egész jól bejön a (volt)Domusnál de csak ott és semmi más ami egriDebrecenben a volt Domus áruháznál (ahol most az Ázsia Center van), vagy Egerben?