RADIOSITE Fórum

• Troposzférikus terjedések

#32533  Szerző: donder

mgabor írta:
donder írta:Ja itt debrecenben is 4 adó váltotta egymást a 103,9 en: Rádió1, Retró, RR1 actualitati, és egy orosz.
Bocs nem tudom megkülönböztetni az oroszt és az ukránt!
 #32531  Szerző: mgabor

donder írta:Ja itt debrecenben is 4 adó váltotta egymást a 103,9 en: Rádió1, Retró, RR1 actualitati, és egy orosz.
 #32530  Szerző: donder

Jani írta:
donder írta:
Pasa írta:Komoly tropó volt egész éjjel. Autóban a 97,3-on a nagytétényi fennsíkon a horvát 1-es eltaposta az Abszolút Rádiót. 106,8-on az RR Cultural kristálytisztán jött, de még a belvárosban is hallottam pl. az Újvidéki Rádiót is a 92,5-ön. Egész hétvégén jók lesznek a légköri viszonyok, mert a magasban enyhe levegő kúszik a talaj közeli hideg fölé. Érdemes lesz DX-elni. :yes:
Ja itt debrecenben is 4 adó váltotta egymást a 103,9 en: Rádió1, Retró, RR1 actualitati, és egy orosz. Am tudom hogy most nem ebbe a topicba tartozik, de az Oroszország hangja rádió most szépen szólt AM ben.
Donderem!Inkább ukrán akart lenni az az orosz.Nem igaz?Orosz adó csak ionoszférikusan jön be erre nyáron FM sávban. :csukottszem:
Jani én mondtam hogy nem ide tartozik! Csak megemlítettem! Am 1215 MW ben jön, Kalinyingrádból 2000 kW tal, viszonylag szépen, még mindig :)
 #32511  Szerző: Jani

donder írta:
Pasa írta:Komoly tropó volt egész éjjel. Autóban a 97,3-on a nagytétényi fennsíkon a horvát 1-es eltaposta az Abszolút Rádiót. 106,8-on az RR Cultural kristálytisztán jött, de még a belvárosban is hallottam pl. az Újvidéki Rádiót is a 92,5-ön. Egész hétvégén jók lesznek a légköri viszonyok, mert a magasban enyhe levegő kúszik a talaj közeli hideg fölé. Érdemes lesz DX-elni. :yes:
Ja itt debrecenben is 4 adó váltotta egymást a 103,9 en: Rádió1, Retró, RR1 actualitati, és egy orosz. Am tudom hogy most nem ebbe a topicba tartozik, de az Oroszország hangja rádió most szépen szólt AM ben.
Donderem!Inkább ukrán akart lenni az az orosz.Nem igaz?Orosz adó csak ionoszférikusan jön be erre nyáron FM sávban. :csukottszem:
 #32510  Szerző: Jani

Így van.Nálam tegnap esti órákban 1 órán át kristály tisztán jött a szerb B92 a 102.3-on.
Most is jönnek a pesti adók egy része,ami itt fogható szokott lenni,meg a szegedi Radio + is a 100.2-ön,a 93.6-on a Gong Nagykőrösről.
Hétvégén én is pásztázom a sávot. :yes:
 #32496  Szerző: donder

#32426  Szerző: Pasa

Komoly tropó volt egész éjjel. Autóban a 97,3-on a nagytétényi fennsíkon a horvát 1-es eltaposta az Abszolút Rádiót. 106,8-on az RR Cultural kristálytisztán jött, de még a belvárosban is hallottam pl. az Újvidéki Rádiót is a 92,5-ön. Egész hétvégén jók lesznek a légköri viszonyok, mert a magasban enyhe levegő kúszik a talaj közeli hideg fölé. Érdemes lesz DX-elni. :yes:
 #32419  Szerző: petrocselli

Ma délelőtt itt is jól jött Püspökladányban a 89.5 Juventus mobillal :D
 #32225  Szerző: djlacee

Valami van, mert 89.5 Juventus máskor az utcában alig jön autórádióval, most meg még a lakásban is köhög valamit telón
 #30683  Szerző: zvartoshu

last night .. D layer opening in medium zone :
Kép

duble traiectory and duble culoar propagation
:
Kép
  • 1
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320