mgabor írta:Bocs nem tudom megkülönböztetni az oroszt és az ukránt!donder írta:Ja itt debrecenben is 4 adó váltotta egymást a 103,9 en: Rádió1, Retró, RR1 actualitati, és egy orosz.
mgabor írta:Bocs nem tudom megkülönböztetni az oroszt és az ukránt!donder írta:Ja itt debrecenben is 4 adó váltotta egymást a 103,9 en: Rádió1, Retró, RR1 actualitati, és egy orosz.
donder írta:Ja itt debrecenben is 4 adó váltotta egymást a 103,9 en: Rádió1, Retró, RR1 actualitati, és egy orosz.
Jani írta:Jani én mondtam hogy nem ide tartozik! Csak megemlítettem! Am 1215 MW ben jön, Kalinyingrádból 2000 kW tal, viszonylag szépen, még mindigdonder írta:Donderem!Inkább ukrán akart lenni az az orosz.Nem igaz?Orosz adó csak ionoszférikusan jön be erre nyáron FM sávban.Pasa írta:Komoly tropó volt egész éjjel. Autóban a 97,3-on a nagytétényi fennsíkon a horvát 1-es eltaposta az Abszolút Rádiót. 106,8-on az RR Cultural kristálytisztán jött, de még a belvárosban is hallottam pl. az Újvidéki Rádiót is a 92,5-ön. Egész hétvégén jók lesznek a légköri viszonyok, mert a magasban enyhe levegő kúszik a talaj közeli hideg fölé. Érdemes lesz DX-elni.Ja itt debrecenben is 4 adó váltotta egymást a 103,9 en: Rádió1, Retró, RR1 actualitati, és egy orosz. Am tudom hogy most nem ebbe a topicba tartozik, de az Oroszország hangja rádió most szépen szólt AM ben.
donder írta:Donderem!Inkább ukrán akart lenni az az orosz.Nem igaz?Orosz adó csak ionoszférikusan jön be erre nyáron FM sávban.Pasa írta:Komoly tropó volt egész éjjel. Autóban a 97,3-on a nagytétényi fennsíkon a horvát 1-es eltaposta az Abszolút Rádiót. 106,8-on az RR Cultural kristálytisztán jött, de még a belvárosban is hallottam pl. az Újvidéki Rádiót is a 92,5-ön. Egész hétvégén jók lesznek a légköri viszonyok, mert a magasban enyhe levegő kúszik a talaj közeli hideg fölé. Érdemes lesz DX-elni.Ja itt debrecenben is 4 adó váltotta egymást a 103,9 en: Rádió1, Retró, RR1 actualitati, és egy orosz. Am tudom hogy most nem ebbe a topicba tartozik, de az Oroszország hangja rádió most szépen szólt AM ben.
Pasa írta:Komoly tropó volt egész éjjel. Autóban a 97,3-on a nagytétényi fennsíkon a horvát 1-es eltaposta az Abszolút Rádiót. 106,8-on az RR Cultural kristálytisztán jött, de még a belvárosban is hallottam pl. az Újvidéki Rádiót is a 92,5-ön. Egész hétvégén jók lesznek a légköri viszonyok, mert a magasban enyhe levegő kúszik a talaj közeli hideg fölé. Érdemes lesz DX-elni.Így van.Nálam tegnap esti órákban 1 órán át kristály tisztán jött a szerb B92 a 102.3-on.
Pasa írta:Komoly tropó volt egész éjjel. Autóban a 97,3-on a nagytétényi fennsíkon a horvát 1-es eltaposta az Abszolút Rádiót. 106,8-on az RR Cultural kristálytisztán jött, de még a belvárosban is hallottam pl. az Újvidéki Rádiót is a 92,5-ön. Egész hétvégén jók lesznek a légköri viszonyok, mert a magasban enyhe levegő kúszik a talaj közeli hideg fölé. Érdemes lesz DX-elni.Ja itt debrecenben is 4 adó váltotta egymást a 103,9 en: Rádió1, Retró, RR1 actualitati, és egy orosz. Am tudom hogy most nem ebbe a topicba tartozik, de az Oroszország hangja rádió most szépen szólt AM ben.