RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#30885  Szerző: mjoel

Zoey írta:Te most az új Sztár FM-ről beszélsz? Az miért az idősebbeknek szól? Nem értem... Épphogy az eddigi Sztár szólt nekik, ez pedig fiatalosabb.
Igen a Sztárról beszélek nem hiszem hogy egy mai 20 éves fiatal 103 Mhz-et fogja hallgatni. Akkor helyesbítek nem az idősebb korosztálynak szól hanem mondjuk 25-50 ig (alias: fizető réteg , korosztály). Most őszint valaki el tudja kébzelni hogy a kocsiban lehuzott ablaknál egy 20éves srác a Sztárt/ Rádió Plusszt bömbölteti?
Üdv
 #30870  Szerző: Johnny

Az lehet...de ez hoz pénzt.
 #30866  Szerző: operator

Zoey írta:Te most az új Sztár FM-ről beszélsz? Az miért az idősebbeknek szól? Nem értem... Épphogy az eddigi Sztár szólt nekik, ez pedig fiatalosabb.
Ez a rádió se nem fiatalos se nem öreges, összevissza mennek a dalok van mikor a szálj el kismadárt rögtön Lédy Gatya váltja. A fiatal nem hallgat szálj el kismadárt az öreg pedig nem hallgat Lédy Gatyát, szóval nem értem én ezt, na jó persze fő a változatosság hogy megfeleljünk mindenkinek de számomra ez gusztustalan. :gülü:
 #30864  Szerző: Zoey

Te most az új Sztár FM-ről beszélsz? Az miért az idősebbeknek szól? Nem értem... Épphogy az eddigi Sztár szólt nekik, ez pedig fiatalosabb.
 #30855  Szerző: mjoel

Szerintem Miskolcról már hiányzott egy ilyen tipusú rádió adó. Bár az én zenei világomtól távolabb áll, de az idősebb korosztály biztosan vevő lesz rá. Meg nekik is kell egy hallgatható rádió adó.
üdv.
 #30831  Szerző: SzD

Obladioblada írta:
SzD írta:Különben a Pluszon meg itt kísértetiesen hasonló zenék mennek. :sealed:
Mivel el is mondják a szignálban, hogy "elhozták Miskolcra a pluszt". Idő kérdése a névváltoztatás, csak gondolom, az adás-vétel gyorsabban ment, mint az ORTT beadvány elbírálása a névváltoztatásról.
Azt a kívánságműsoros témára írtam. Bár nekem nincs vele semmi bajom, ha a Pluszhoz érkezett kéréseket (is) elmondják a Miskolcin, vagy fordítva. :)
 #30823  Szerző: Zoey

Mindenestre jól csinálta az N-Joy, hogy pont most vásárolta fel ezt a frekit. Megszűnik a két nagy országos, biztos tekergetni fognak az emberek, és meglepve tapasztalják majd, hogy ez már nem ugyanaz a Sztár FM, ez egy új rádió. Továbbá azért is jó időben vették meg, mert néhány hét előnye van így az új miskolci rádióhoz képest, és szerintem az is számít. Persze kérdés, az mennyire fogja magát reklámozni, mert a Sztár FM nem tette ezt...
 #30772  Szerző: Obladioblada

SzD írta:Különben a Pluszon meg itt kísértetiesen hasonló zenék mennek. :sealed:
Mivel el is mondják a szignálban, hogy "elhozták Miskolcra a pluszt". Idő kérdése a névváltoztatás, csak gondolom, az adás-vétel gyorsabban ment, mint az ORTT beadvány elbírálása a névváltoztatásról.
 #30708  Szerző: SzD

Különben a Pluszon meg itt kísértetiesen hasonló zenék mennek. :sealed:
 #30706  Szerző: VidámSrác

centerweb írta:Pirospont, hogy nem a hallgatót szerkesztik a playlisthez, hanem a playlistet szerkeszti félmigmeddig a hallgató, ha olyan zenét kér, ami belefél a zenei arculatba.
ha meg nincs hallgató, aki dalt kér, akkor adnak ace of base-t vagy jamiroquait. :shock:
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 65