RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#3113  Szerző: tomee87

Másik fórum infoi szerint indulgat a T-Home DTH. Olyan csatornák is helyet kapnak amiről a UPC Directesek meg a Digisek csak álmodnak, ilyenek: tv6, movies24, Nickelodeon, Film+2, sorozat+, poén, KidsCo, Pódium, Prime, Sportklub+
 #3093  Szerző: Zoshi

Pasa írta:
Chester írta:Most néztem az analógot. Jó pár csatorna kicsit csíkos, a Zenit nézhetetlen. Ismét gratulálok a T fantasztikus fejlesztésének. :evil:
Vida-hiba! :) A T-Kábelen az analóg csatornák hibátlanok nálam.
Értem, köszönöm. Mondjuk érdekes, eddig ha ilyen hiba volt, akkor a thomenál volt a gond. Mindenesetre jeleztem a Vidának. Ilyenkor jó h van digitális adás. Ami csak analógon van az jól megy, Zenit nem izgat, a többi meg digiten nézhető gond nélkül. 8-)
 #3060  Szerző: mlaszlo

Sz. írta:A Boom becsődölt tudtommal, szerintem átveszik a technikát.
Nem tudom, hogy becsődölt-e, de nem kizárt, mert azt olvastam, hogy nem ment túl jól nekik. Kevés volt az ügyfél, mert drága volt és pocsék a minősége.
 #3056  Szerző: mlaszlo

A netboard fórumon jelezték többen, hogy az Amos műholdon a Boom DTH szolgáltató csomagjában néhány csatornára felkerült a Conax kódolás, amelyet a T-Home fog használni. Valószínűleg megkezdték a beltérik tesztelését, viszont az rossz hír, hogy ha a Boom-mal fognak közösködni, akkor kb. Digi TV szintű (vagy talán még rosszabb) minőségre lehet számítani.
 #3048  Szerző: Pasa

Chester írta:Most néztem az analógot. Jó pár csatorna kicsit csíkos, a Zenit nézhetetlen. Ismét gratulálok a T fantasztikus fejlesztésének. :evil:
Vida-hiba! :) A T-Kábelen az analóg csatornák hibátlanok nálam.
 #3024  Szerző: molnarb

Chester írta:Na, mostmár tényleg vége a kódolatlan napoknak. 1 hétig még ment a XXX, és a Cinemax csomag, meg ma délelött még pár csatorna, de már kódolt minden.
Nekem Digiten még mindig van HBO, HBO2 és HBO Comedy. A Cinemaxok tényleg meghaltak de ez a három még van :)
 #2997  Szerző: Zoshi

Most néztem az analógot. Jó pár csatorna kicsit csíkos, a Zenit nézhetetlen. Ismét gratulálok a T fantasztikus fejlesztésének. :evil:
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 93