RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#30940  Szerző: orrhang

ezen nem fogunk összeveszni :boldog:
 #30938  Szerző: Cicoo

orrhang írta: Azt nem mondta senki,hogy sznvonalas, inkább csak népszerű.De a téma helye másik topicban van
Én ezt értem, csak írtad, hogy a túlélők csináljanak minőséget. Erre írtam, hogy amíg a Bumeráng számít színvonalasnak az emberek szemében, addig nem biztos, hogy megéri valóban színvonalas műsort csinálni.
A célcsoport valóban hasonló, de egy kicsit másabb. Azért a Rádió 1 szerintem szélesebb körhöz próbál szólni, mint a Roxy. De ez magánvélemény.
 #30936  Szerző: Chriss

orrhang írta:
hülyeség...
van az a pénz, amiért minden eladó
Ezzel egyetértek. Csak a másik kérdés az, hogy van-e az a pénz, amiért megveszik?!
MEg mért pont épp ez kellene nekik, ami ráadásul a másik megszűnő rádió tulajdonosainak a kezében van? Találnának más frekit is BP-n, olcsóbban!
pár évvel le vagy maradva info terén...
a Danubius már rég eladta, most ukrán tulaja van, egy házaspár...
és van kb 50 milliós adósságuk, valamint 2010-ben ez a freki engedély is lejár...

úgyhogy a Roxy jelenleg nem a legjobb befektetés...
 #30934  Szerző: djlacee

MEg mért pont épp ez kellene nekik, ami ráadásul a másik megszűnő rádió tulajdonosainak a kezében van?
?
 #30933  Szerző: orrhang

hülyeség...
van az a pénz, amiért minden eladó
Ezzel egyetértek. Csak a másik kérdés az, hogy van-e az a pénz, amiért megveszik?!
MEg mért pont épp ez kellene nekik, ami ráadásul a másik megszűnő rádió tulajdonosainak a kezében van? Találnának más frekit is BP-n, olcsóbban!
 #30932  Szerző: orrhang

valami elkerülte a figyelmed:
HaSOnló és nem ugyanolyan.R1,Roxy,Rise
Ezzel azt akartam mondani, hogy én magam részéről ebbe a kategóriába soroltam a r1-et is. A célcsoport majdhogynem ugyanaz, ezért tettem
Bumerángok számítanak színvonalas szórakoztató műsornak
Azt nem mondta senki,hogy sznvonalas, inkább csak népszerű.De a téma helye másik topicban van
 #30930  Szerző: Cicoo

orrhang írta: Pestre minek ennyi hasonló stílusú rádió.HaSOnló és nem ugyanolyan.R1,Roxy,Rise, és ki tudja még a sufniban mennyi van...Vidékre minek a sok , egymással versengő, árakat leszorító néha beszélni nem tudó műsorvezetőkkel teli kereskedelmi szr. Legyen 2-3 de az szolgálja ki az igényeket(az eltérőket is adott esetben). Hálózatot építeni, na az Mo-n úgy látom nem nagyon vált, válik be. Kicsi ez az ország, nem kell nekünk ennyi.Rendeződjön a piac, tünjenek el az életképtelenek, a túlélők, pedig csináljanak minsőéget,hiszen lesz(lenne) miből.
Azért a Rádió 1-et ne vegyük egy kalap alá a Roxy-val, meg a Rise-zal. A többivel egyetértek. Az más kérdés, hogy Magyarországon nem éri meg egyedi, újító, ne adj, Isten, minőségi terméket vagy szolgáltatást produkálni és áruba bocsátani, mert a sablonos szart is megveszik, és azzal (úgy látszik) kevesebb a nyűg. Másfelől elég nehéz egy olyan országban műsort csinálni, ahol az ilyen Bumerángok számítanak színvonalas szórakoztató műsornak..
 #30928  Szerző: Chriss

hülyeség...
van az a pénz, amiért minden eladó...
egyébként semmi baj sincs azzal, ha igaz a hír, hogy eladás helyett inkább fejlesztik, hogy jó legyen!
:)
 #30903  Szerző: Szomee

Én nem tudom a többség hogy van vele, de nekem enyhén szólva már uncsi, hogy hétről hétre kiraknak egy hírt hogy most éppen kit szeretne felvásárolni a Sláger...sztem ha télleg akarnak még valamit kezdeni magukkal, nem helyi rádiót fognak megvenni...

De egyetértek azokkal is, akik szerint nagy sz.r manapság a rádiós piac, saját bőrömön érzem...ki tudja mit hoz a jövő...
  • 1
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 333