RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#3094  Szerző: LuciFerko

ezt sem hallom mostanában pedig jó szám:
http://www.youtube.com/watch?v=og1HAkjOuL

I feel so extraordinary
Something's got a hold on me
I get this feeling I'm in motion
A sudden sense of liberty
I don't care 'cause I'm not there
And I don't care if I'm here tomorrow
Again and again I've taken too much
Of the things that cost you too much
I used to think that the day would never come
I'd see delight in the shade of the morning sun
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
I used to think that the day would never come
That my life would depend on the morning sun...
 #3078  Szerző: Sokol404

Többek között a Turn To You-ra gondoltam, szóval Melanie C. énekli.

A másik meg Tityo: Come Along To Me lett volna. Ami nem lenne rossz szám, ha nem adnák le kétóránként.
(mindig kifogom, pedig nem hallgatom gyakran a rádiót) Így meg lehet unni még a jó számokat is ("szarrá játszák").

Kösz a helyreigazítást, képzavarban voltam. :lol: ...mert már annyiszor hallottam ezeket, h. a hasonló hangjuk alapján összekevertem ezt a két fost.
 #2976  Szerző: Chriss

Sokol404 írta:
Sz. írta:
Sokol404 írta:Sz.: Héj, öcsém, most egyre gondoltunk, vagy te beleláttál, amikor szerkesztettem utólag a szövegemet. ?? :lol: Amúgy vicces. Akárhogy is van. :D
Pl. ott van a Spice Girls egyik kivált tagjának a száma amit pont ebben a rádióban szakadatlanul többezredszerre játszanak. Nincs olyan nap, amikor -ha egyáltalán bekapcsolom ezt a "rádiót"- ne hallanám. Ez pedig a Come Along To Me. De mondhatnék több példát is, hogy hátszőrt növesszek nektek.
Sajnos tévesz!
A come along to me az Tityo és nem ex Spice Girls!
Amit Melanie C énekelt az a Turn to you vagy Never Be The Same Again!
Ez utóbbi kettőt sem nagyon játszák, ha már Spice Girls vagy egykori tagok, szólóban...
 #2953  Szerző: Sokol404

LuciFerko írta:erre
http://www.youtube.com/watch?v=Vo5CKiUVrBE

emlékszik valaki? 1996-1997ben sokat ment a Danubiuson, azóta SEHOL sem hallottam! Pedig jó kis zene ;)
Én akkor még nem hallgattam, mert azt se tudtam, hogy létezik! :lol: komolyan

Ezt a számot még életemben nem hallottam. :) Jó korszak lehetett, ha akkoriban ilyenek forogtak a rádiókban!
 #2871  Szerző: rsite1

http://radiosite.hu/index.php?option=co ... 0&Itemid=1

Ugyanmár. Mert aztán a Slágert meg a Danubiust úgy ismerjük, hogy nem fogják lefizetni az egész baszást, kalap kabát.
Azon sem lepődnék meg, ha valami "véletlen" folytán csak a Sláger és a Danubius pályázna, vagy nem pályázna, hanem automatice megkapnák, pusziból.
 #2806  Szerző: Sokol404

Sz. írta:
Sokol404 írta:Sz.: Héj, öcsém, most egyre gondoltunk, vagy te beleláttál, amikor szerkesztettem utólag a szövegemet. ?? :lol: Amúgy vicces. Akárhogy is van. :D
Nem látok bele :)
Na mindegy, utáljatok, gyűlöljetek, dobáljatok meg macskakővel és macskával, de nekem Gina G és Aqua egy kalap és egyenlő a savas felböfögéssel...
Nem haragszok, tiszteletben tartom a véleményed, és nagy fórumozónak tartalak!

Akkor úgy tűnik, egyre gondoltunk :lol: , mert az Aqua a Turn Back Time című száma kivételével szerintem egy nagy rakás, nyálas, gőzölgő...nem is tudom mi. Lényeg, h. talán ovisoknak tetszik, ott is csak a kislányoknak, de hogy ilyet akartak anno lenyomni a torkunkon, az már a pofátlanság netovábbja. Ilyenekre tudnék mai példát is mondani.

Pl. ott van a Spice Girls egyik kivált tagjának a száma amit pont ebben a rádióban szakadatlanul többezredszerre játszanak. Nincs olyan nap, amikor -ha egyáltalán bekapcsolom ezt a "rádiót"- ne hallanám. Ez pedig a Come Along To Me. De mondhatnék több példát is, hogy hátszőrt növesszek nektek.
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 109