RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#3143  Szerző: Zoshi

Nb-re nem írom be, mer lehurrog majd szucsok (upc) és kardos is, de sztem még várjunk a lehordással. Mondjuk én ehez sokat nem értek, de ez még CSAK teszt. Reménykedjünk hogy ennél jobb lesz a helyzet. ;)
 #3142  Szerző: mlaszlo

Még el sem indult, de számomra már nagy csalódás a T-Home DTH szolgáltatása. A kínálat ígéretesnek tűnik, közel 100 csatorna lesz, de a minőség rovására, ugyanis a jelenlegi álláspont szerint 25 csatorna lesz TP-nként és 3 saját TP-jük lesz, valamint néhány csatorna a Boom DTH szolgáltató csomagjából lesz biztosítva. Összehasonlításként a Digi-nél és a UPC-nél 11-13 csatorna van egy TP-re rakva és bár a T-nél másfajta tömörítési eljárást fognak használni (ha jól tudom MPEG4-t, míg a Digi és a UPC MPEG2-t), a 25 csatorna/TP ahhoz képest is túlzsúfoltnak számít.
 #3141  Szerző: Zoshi

Hát igen.. ja és ahogy gondoltam, megmaradt a fórum is, és gyorsabb is lett. Vmit azzal is csináltak. ;)
Ja, és ez mekkora már:

"Bővít és fejleszt a ViDaNet

2008.09.30. 21:16

Bővít biza" :lol:
 #3140  Szerző: mlaszlo

Chester írta:http://www.vidanet.hu/ Szerintem nagyon jó lett. 8-)
Ez tényleg szép munka és jól is néz ki. Érdekes, hogy ha a Vidanet ilyen jó honlapot tudni, akkor a sokkal nagyobb Magyar Telekomnak miért esik nehezére normálisan rendberakni az oldalát ...
 #3121  Szerző: tomee87

Sz. írta:Azt írta, hogy a 3 új T-Home-os transzponderen talált a beltérije 75 csatornát, amiből 3 rádió.
Tehát 72 TV csatorna lesz kb, ami körülbelül annyi mint az IPTV kínálat + a 10 IKO csatorna...
Akkor lesz itt kínálat :D
Kiváncsi vagyok amúgy, h az ígért IKO-s csatornákat fogják e adni (Krimi+, TeleABC, Pr1me,).
 #3119  Szerző: Sz.

Azt írta, hogy a 3 új T-Home-os transzponderen talált a beltérije 75 csatornát, amiből 3 rádió.
Tehát 72 TV csatorna lesz kb, ami körülbelül annyi mint az IPTV kínálat + a 10 IKO csatorna...
 #3118  Szerző: tomee87

Ebbe a 75-be benne van az amit az AMOS-ról a saját helyéről adnak az előfizetőknek vagy még azon felül 75??
 #3115  Szerző: Sz.

jeek írta:Másik fórum infoi szerint indulgat a T-Home DTH. Olyan csatornák is helyet kapnak amiről a UPC Directesek meg a Digisek csak álmodnak, ilyenek: tv6, movies24, Nickelodeon, Film+2, sorozat+, poén, KidsCo, Pódium, Prime, Sportklub+
Azt írta a csóka, hogy 75 csatorna.
Ez 3 tp-n még MPEG4 DVBS2-ben is túl sok...
Kb kétszer ennyi transzponder kellene ekkora csatornamennyiség alá.

Mindenesetre ha viszonylagosan olcsó lesz és a kép nem rosszabb a Diginél, akkor tuti váltok...
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 93