RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#31300  Szerző: Szelerailway

igen,ne légy ily titokzatos! :)
 #31298  Szerző: LuciFerko

ezt hogy értsük? :)
 #31297  Szerző: gobbi

melegszik a pite :yeah:
 #31074  Szerző: lambda

Fölösleges is meghallgatnod! Lásd tegnapi első hozzászólásom! :D
A szombat esti tracklistát leírom mégegyszer, ha gondolod, több mint 3 hónapja ugyanaz! :D Vagy lehet, hogy ennyi ideje nincs semmi mozgolódás az európai dance listán ????? :D:D:D
 #31071  Szerző: Cicoo

Ütemre összemixelve.. Ugyan már! :P Miért, a Birkáék ütemre mixelnek? (Még nem sikerült rávennem magam, hogy meghallgassam a műsorukat, azt sem tudom, mikor van.)
 #31066  Szerző: lambda

Chriss írta:a R1 napközben nem játszik magyar zeneszámot, de produktumot igen, ez pedig egy komplett műsor!!! a műsor neve Disco's Hit, amit 100% magyar produktumként eladnak az ORTT felé, mivel magyar DJ-k keze munkája által készülő magyar mixműsor, Magyarországon, egy magyar rádióban! a műsor napi 120-180 perc és ezzel megvan a 20-25-30% magyar zenejátszás! ha még sincs ki a százalék, éjszakai szerkesztésbe benyomnak néhány tényleges magyar off dalt, aztán csá!
Ha ez így van, akkor ez valóban közröhej, ahogyan az is, ha az ortt ezt elfogadja ..... Vicc.
Cicoo-nak igaza van, ennyi erővel a rádió bármely műsora lehetne "magyar produktum" mivel 100%-osan magyar zeneszerkesztők válogatják össze a rádióban, azzal a különbséggel, hogy nincsenek ütemre összemixelve (bár ez nem lehet feltétel :D)
Szóval ez poén ...
 #31064  Szerző: Cicoo

mgabor írta: én elvállalnám, privát üzenetben lehet érdeklődni :D
Szólj, ha kell egy asszisztens. :D
 #31060  Szerző: mgabor

a befizetett jogdíjakhoz képest lepkefing pénzbe kerülne. tokkal-vonóval szerintem hárommilliós indulási költséggel, meg évi négy misi üzemeltetési költséggel már sokat is mondtam...
az ARTISJUS bevétele évente kb. 12 milliárd forint, ebből 2-3 milliárd (!) megy el a fenntartásra, nebasszamár, hogy nem lehet ezt összehozni...
én elvállalnám, privát üzenetben lehet érdeklődni :D
 #31054  Szerző: Richmonde

Franciaországban az állam nem kevés pénzt tol a francia zene népszerűsítésére. Ez olyan, mint a nálunk az ezer sebből vérző PANKK ha még van ilyen egyáltalán. Állami csecsen nevelkedett pl. David Guetta, Bob Sinclar, a Cassius, a Galleon csak, hogy néhány nevet említsek. Ilyen mikor lesz nálunk? Segítek: soha
 #31052  Szerző: Cicoo

mgabor írta:magyarhonban ilyennek még nyomát se láttam
Azért, mert ez egy jó ötlet, és mi, magyarok jórészt csak a rossz ötleteket vesszük, vettük át.
mgabor írta: talán csinálhatnának egy ilyen rendszert, még szerintem a zenei szerkesztők is szívesen vennék...
Persze, hogy szívesen vennék, de ki csinálná meg a rendszert, miből, mennyiért, és megérné-e a magyar verzióért pénzt adni bárkinek (mondjuk a készítőnek)?
  • 1
  • 431
  • 432
  • 433
  • 434
  • 435
  • 482