RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#31324  Szerző: Pasa

Szd96 írta:Igen.Lásd nekem is van lép az aláírásomban.
Az egy lép? Én egérnek néztem. :hehe:
 #31302  Szerző: Szd96

Mauro írta:Képet beszúrhatok az aláírásomba?
Igen.Lásd nekem is van lép az aláírásomban.
 #31294  Szerző: Cicoo

mgabor írta:
Chriss írta:de te tulajdonképpen miért is kóstolgatsz engem már nem először itt a fórumon, amikor én kb le sem szarlak?
kóstolgat a franc, csak párszor te is olyan ugatást vágtál le, hogy csak pislogtam. de nem csak te, viszont ez a stílus eléggé elharapózott, szerintem ez kiáltana a legjobban moderátor után.
Feltétlen muszáj ezt így, és itt?
 #31272  Szerző: Mauro

Képet beszúrhatok az aláírásomba?
 #31229  Szerző: mgabor

Chriss írta:de te tulajdonképpen miért is kóstolgatsz engem már nem először itt a fórumon, amikor én kb le sem szarlak?
kóstolgat a franc, csak párszor te is olyan ugatást vágtál le, hogy csak pislogtam. de nem csak te, viszont ez a stílus eléggé elharapózott, szerintem ez kiáltana a legjobban moderátor után.
 #31228  Szerző: Chriss

mgabor írta:
Chriss írta:sajnos igen...
kicsit amatőr lett ez a fórum...
már nem a Miky és a Szabi felügyeli?
mert ha nem, meg is látszik...
bocs, de ez a véleményem!
ezt úgy mondod, mintha valaha is profi lett volna, egyébként kollektíven elbasztuk, ja, te is kivetted belőle a részed...
profinak tartottam, amíg ennél jobban volt moderációs jelenlét, legalább is én így tapasztaltam... azóta kaptam egy privát üzenetet, hogy nyugi, akinek kell, az odafigyel!
de te tulajdonképpen miért is kóstolgatsz engem már nem először itt a fórumon, amikor én kb le sem szarlak?
 #31205  Szerző: djlacee

A teszt fórum jelszót kér :oops:
 #30956  Szerző: mgabor

Chriss írta:sajnos igen...
ezt úgy mondod, mintha valaha is profi lett volna, egyébként kollektíven elbasztuk, ja, te is kivetted belőle a részed...
 #30954  Szerző: Pasa

Bocs, lehet, hogy én vagyok a béna, de nem találom a két régi (már megszűnt) fórumot. :o
 #30953  Szerző: Chriss

sajnos igen...
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92