RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#3187  Szerző: mlaszlo

Sz. írta: Tényleg érdekesek, szerintem az utóbbi 2 IKO kreálmány lesz (ill. a Sport biztosan. Kérdés, hogy van-e igény még egy sportcsatornára).
Szerintem fölösleges nekik egy harmadik sportcsatorna, amikor a jelenlegi kettőt sem tudják normális tartalommal megtölteni. Ráadásul úgy hallottam, hogy jövő évtől a Bundesliga közvetítési joga az Eurosport-hoz kerül át.
 #3180  Szerző: Sz.

djlacee írta:
Chester írta:link
Tényleg szép kínálat, de azért vannak benne érdekes dolgok is, pl
TV2 női csatorna (ez talán az ex IRISZ TV?)
Pódium (???)
IKO Sport (???)
Tényleg érdekesek, szerintem az utóbbi 2 IKO kreálmány lesz (ill. a Sport biztosan. Kérdés, hogy van-e igény még egy sportcsatornára).
 #3179  Szerző: djlacee

Chester írta:link
Tényleg szép kínálat, de azért vannak benne érdekes dolgok is, pl
TV2 női csatorna (ez talán az ex IRISZ TV?)
Pódium (???)
IKO Sport (???)
 #3178  Szerző: Sz.

Chester írta:http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/ ... l?Itemid=2
Nagyon szimpatikus kínálat! Mondjuk van pár csatorna, amit azért hiányolok, pl Nat Geo Wild, de üsse kutya.
Ha a díjazás is szimpatikus lesz, akkor 100%, hogy váltok.

Elvileg optikán kapják a műsorok zömét, így a minőséggel talán nem lesz különösebb gond (engem a pixelek nem zavarnak, csak a kép legyen éles)... Ahogy elnézem más MPEG4-es szolgáltatóknál is előfordul 20-30 csatorna egy transzponderen, úgyhogy talán nem lesz olyan vészes, ha náluk bevált.
 #3153  Szerző: tomee87

Chester írta:Most néztem, jeeknek szól. A Sailing is megújult, legalább is a logo. És ahogy azt tudni lehetett Yacht-Sail lett a neve.
Na akkor irathatjuk át a nevét :D
 #3149  Szerző: Zoshi

Most néztem, jeeknek szól. A Sailing is megújult, legalább is a logo. És ahogy azt tudni lehetett Yacht-Sail lett a neve.
 #3147  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Én nemtom, de ha a T-nek egy kicsi esze is van akkor nm ilyen lesz. Sok csatorna nem megy a digihez, és sokan nem szeretik a minőség miatt, a directet is sokan ezér nem szeretik. Ha megcsinálja ezt a T, akkor a fejeseknek elment az eszük. :!:
A T-nek már nyilvánvaló, hogy nincs nagy esze, ha lenne nekik, akkor már rég akciózni kellett volna a kábel tv-nél is és nemcsak most elkezdeni.
Ha 3 TP-jük van mindössze, akkor választaniuk kell, kevés (30-40) csatorna jó minőségben vagy sok csatorna gyenge minőségben. Valószínűleg az utóbbi lesz a választás, mert a kevés csatorna nem vonzó a magyaroknak, főleg hogy a 30-40 helyből 10 helyet elvisz az IKO, a többinek a nagy részét meg az "általános" csatornák.
És sajnos az, hogy a Boom-mal közösködnek már garancia a gyenge minőségre :(
 #3145  Szerző: Zoshi

Én nemtom, de ha a T-nek egy kicsi esze is van akkor nm ilyen lesz. Sok csatorna nem megy a digihez, és sokan nem szeretik a minőség miatt, a directet is sokan ezér nem szeretik. Ha megcsinálja ezt a T, akkor a fejeseknek elment az eszük. :!:
 #3144  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Nb-re nem írom be, mer lehurrog majd szucsok (upc) és kardos is, de sztem még várjunk a lehordással. Mondjuk én ehez sokat nem értek, de ez még CSAK teszt. Reménykedjünk hogy ennél jobb lesz a helyzet. ;)
Ez igaz, még csak tesztelnek, de ha ennyi csatorna marad, mint amit most tesztnek felpakoltak (nagyjából a T-Kábel kínálatát) és 3 TP-jük lesz, akkor nagyon gyenge lesz a minőség. Legalább 2 TP kellene még nekik, hogy elfogadható minőségben adják a csatornákat.
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 93