RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#31584  Szerző: Vendég

szerintem már közeleg a Roxy-s bejelentés, levették a slager.hu-ról a "veled vagyok" intróoldalat!
 #31583  Szerző: Mauro

reaxol írta:Nem mellesleg a Sláger ha felmenne nem is a DAB-ra, de a MinDigTv-re rádióadóként, akkor az ország nagy részén újra hallgatható lenne. Elég jól kiépült már a hálózat.
DAB+-on már rajta vannak. Csak kérdés mennyien hallgatnák MinDigTv-n.
 #31578  Szerző: reaxol

Nem mellesleg a Sláger ha felmenne nem is a DAB-ra, de a MinDigTv-re rádióadóként, akkor az ország nagy részén újra hallgatható lenne. Elég jól kiépült már a hálózat.
 #31577  Szerző: reaxol

Előbb beszéltem a titkársággal, egyelőre internetrádióként folytatódik tovább a Sláger és 1 héten belül reményeik szerint egy másik frekvencián újra tudnak majd sugározni.
 #31566  Szerző: Vendég

Nincs olyan, hogy piac hitelessége,magának a rádiós piacnak árt a dolog. Igaz eddig sem volt normális, volt a két nagy, meg a sokszáz kicsi. Előbbiek dőzsöltek,utóbbiak vegetáltak.

Talán pont most normalizálódik
 #31565  Szerző: LuciFerko

így nagy vicc az egész és az egész árt a piac hitelességének :ninja:
 #31564  Szerző: Vendég

Így van, menjen mindenki! :D

Szerintem a Sláger rádió tulajdonosai is rádióról rádióra mentek tárgyalni az elmúlt napokban.
 #31563  Szerző: LuciFerko

Najó most mondom, hogy menjen mindenki a picsába. Egyszer PontFM, egyszer Rádió1, egyszer Roxy, egyszer használaton kívüli freki, most megint Roxy :vomit: :shoot: :ninja:
 #31562  Szerző: Vendég

Egyébként nem csodálnám,ha a R1 leszerződteti Balázsékat, sokkal jobb eredményt produkáltak,mint Harsányiék, jól látszott a StreamStat.hu-n is. Míg a Rádió1 sokszor előzi napközben hallgatottságban a Rádió1-et, addig a Pirítóst kb 4×többen hallgatták a neten, a Kukorit meg 800 valahányan.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 149