RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#31634  Szerző: mgabor

Szelerailway írta:Armand bácsi most közölte,hogy a honlapon ,hamarosan bejelentés lesz...
már délben volt ilyen :)
 #31632  Szerző: Szelerailway

Armand bácsi most közölte,hogy a honlapon ,hamarosan bejelentés lesz...
 #31629  Szerző: Snake

Gyengécskén... jó nem a gellértből nyomják az arcunkba, de nekem még tekerősen se volt bajom a sztárfm megtalálásával. Ha választani lehetne én a szecskára mennék :D
 #31627  Szerző: mlaszlo

Snake írta:Majd megveszik a sztár fmet
a szecskáról 1KW= 5db 3KWgellérthegy
Csak a Sztár meg a városban szól gyengécskén és jó minőségben 45-50 km-nél szerintem annak se nagyobb a lefedettsége.
 #31626  Szerző: Promenád

mlaszlo írta:
Promenád írta:
mlaszlo írta:Szerintetek lenne amúgy értelme, hogy a Sláger egy helyi frekvencián folytassa? Még ha hallgatottságban jó is lenne, a bevételek akkor is messze elmaradnának a jelenlegitől.
Nem éri meg, habár ha egy olyan frekit tudna kifogni és olyan teljesítménnyel, mint a Juventus pesti adója, akkor annyira nem gond. Igaz Szentes után már elég nehézkes elcsipni, ha valaki DX -el foglal kozik. :)
Ebben igazad van, egy Juventus lefedettségű frekvencián valóban jó lenne, de egy Roxy félén (aminek a cikkekben leírtak ellenére szerintem jó ha 30-35 km-es körzetben fogható jó minőségben, hasonlóan a többi kisebb teljesítményű adóhoz) nem látom értelmét. Ha jó lesz a Neo és a Klassz, esetleg a Juventus és az R1 is lép valamit, akkor szerintem simán felejthető lesz a Sláger.
Ebben meg neked van igazad. Ebből is látszik mennyire káosz van az egészben.
 #31624  Szerző: Snake

Majd megveszik a sztár fmet
a szecskáról 1KW= 5db 3KWgellérthegy
 #31621  Szerző: mlaszlo

Promenád írta:
mlaszlo írta:Szerintetek lenne amúgy értelme, hogy a Sláger egy helyi frekvencián folytassa? Még ha hallgatottságban jó is lenne, a bevételek akkor is messze elmaradnának a jelenlegitől.
Nem éri meg, habár ha egy olyan frekit tudna kifogni és olyan teljesítménnyel, mint a Juventus pesti adója, akkor annyira nem gond. Igaz Szentes után már elég nehézkes elcsipni, ha valaki DX -el foglal kozik. :)
Ebben igazad van, egy Juventus lefedettségű frekvencián valóban jó lenne, de egy Roxy félén (aminek a cikkekben leírtak ellenére szerintem jó ha 30-35 km-es körzetben fogható jó minőségben, hasonlóan a többi kisebb teljesítményű adóhoz) nem látom értelmét. Ha jó lesz a Neo és a Klassz, esetleg a Juventus és az R1 is lép valamit, akkor szerintem simán felejthető lesz a Sláger.
 #31620  Szerző: mgabor

Promenád írta:ha egy olyan frekit tudna kifogni és olyan teljesítménnyel, mint a Juventus pesti adója
olyat egyet tudok, az a Juventus pesti adója :)
 #31617  Szerző: Promenád

Nem éri meg, habár ha egy olyan frekit tudna kifogni és olyan teljesítménnyel, mint a Juventus pesti adója, akkor annyira nem gond. Igaz Szentes után már elég nehézkes elcsipni, ha valaki DX -el foglalkozik. :)
 #31611  Szerző: mlaszlo

Szerintetek lenne amúgy értelme, hogy a Sláger egy helyi frekvencián folytassa? Még ha hallgatottságban jó is lenne, a bevételek akkor is messze elmaradnának a jelenlegitől.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 149