mlaszlo írta:Ebben meg neked van igazad. Ebből is látszik mennyire káosz van az egészben.Promenád írta:Ebben igazad van, egy Juventus lefedettségű frekvencián valóban jó lenne, de egy Roxy félén (aminek a cikkekben leírtak ellenére szerintem jó ha 30-35 km-es körzetben fogható jó minőségben, hasonlóan a többi kisebb teljesítményű adóhoz) nem látom értelmét. Ha jó lesz a Neo és a Klassz, esetleg a Juventus és az R1 is lép valamit, akkor szerintem simán felejthető lesz a Sláger.mlaszlo írta:Szerintetek lenne amúgy értelme, hogy a Sláger egy helyi frekvencián folytassa? Még ha hallgatottságban jó is lenne, a bevételek akkor is messze elmaradnának a jelenlegitől.Nem éri meg, habár ha egy olyan frekit tudna kifogni és olyan teljesítménnyel, mint a Juventus pesti adója, akkor annyira nem gond. Igaz Szentes után már elég nehézkes elcsipni, ha valaki DX -el foglal kozik.
Promenád írta:Ebben igazad van, egy Juventus lefedettségű frekvencián valóban jó lenne, de egy Roxy félén (aminek a cikkekben leírtak ellenére szerintem jó ha 30-35 km-es körzetben fogható jó minőségben, hasonlóan a többi kisebb teljesítményű adóhoz) nem látom értelmét. Ha jó lesz a Neo és a Klassz, esetleg a Juventus és az R1 is lép valamit, akkor szerintem simán felejthető lesz a Sláger.mlaszlo írta:Szerintetek lenne amúgy értelme, hogy a Sláger egy helyi frekvencián folytassa? Még ha hallgatottságban jó is lenne, a bevételek akkor is messze elmaradnának a jelenlegitől.Nem éri meg, habár ha egy olyan frekit tudna kifogni és olyan teljesítménnyel, mint a Juventus pesti adója, akkor annyira nem gond. Igaz Szentes után már elég nehézkes elcsipni, ha valaki DX -el foglal kozik.
mlaszlo írta:Szerintetek lenne amúgy értelme, hogy a Sláger egy helyi frekvencián folytassa? Még ha hallgatottságban jó is lenne, a bevételek akkor is messze elmaradnának a jelenlegitől.Nem éri meg, habár ha egy olyan frekit tudna kifogni és olyan teljesítménnyel, mint a Juventus pesti adója, akkor annyira nem gond. Igaz Szentes után már elég nehézkes elcsipni, ha valaki DX -el foglalkozik.