RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#31661  Szerző: hdshouter

Promenád írta:
mgabor írta:ja, a váltást vegyétek, mert én nem tudom mégse, perpill egy kazettás magnóval tudnám, de kazettám sincs :D
Nekem meg egy másik tunert és gépet kellene üzembe helyezni, akkor mind a két váltás meg lenne, de azt inkább majd csak hallgatom. Esetleg aki neten meg tudja tenni, annak a Stream Hijacker progit ajánlom, így a Sláger meg lesz mindenkinek. :)
Én már itt felkészültem, fogom venni a Danubius és a Sláger éteri adását is folyamatosan, hál Istennek itt sikerült szerezni két tunert meg két gépet :D
 #31659  Szerző: Szelerailway

Úgy látszik ma tényleg mindent teljesítenek,kár hogy ily apropóból.Előbb is fel lehetett volna vállalni.Eagles:Long road out of Eden,utána egy kis Uriah Heep July morning,ez igen...
 #31655  Szerző: Promenád

mgabor írta:ja, a váltást vegyétek, mert én nem tudom mégse, perpill egy kazettás magnóval tudnám, de kazettám sincs :D
Nekem meg egy másik tunert és gépet kellene üzembe helyezni, akkor mind a két váltás meg lenne, de azt inkább majd csak hallgatom. Esetleg aki neten meg tudja tenni, annak a Stream Hijacker progit ajánlom, így a Sláger meg lesz mindenkinek. :)
 #31654  Szerző: mgabor

ja, a váltást vegyétek, mert én nem tudom mégse, perpill egy kazettás magnóval tudnám, de kazettám sincs :D
 #31651  Szerző: mgabor

Richmonde írta:Gyakorlatilag megvan a freki.
már csak akkor hiszem, ha hallom szólni :)
 #31650  Szerző: Richmonde

Gyakorlatilag megvan a freki. A Roxy honlapjáról levették WB közleményét.
 #31640  Szerző: Promenád

mgabor írta:
djlacee írta:Meg az oldaluk most rohadtul időtúllép
kevés embert érdekelhet most az oldaluk :)
Nálam betőlti szépen, mükszik minden.
 #31638  Szerző: mgabor

djlacee írta:Meg az oldaluk most rohadtul időtúllép
kevés embert érdekelhet most az oldaluk :)
 #31637  Szerző: djlacee

Meg az oldaluk most rohadtul időtúllép
 #31636  Szerző: Promenád

Szelerailway írta:Armand bácsi most közölte,hogy a honlapon ,hamarosan bejelentés lesz...
Akkor az egy bő 6 órahossza mire lesz belőle valami... :D
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 149