RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#31690  Szerző: szemilan

a Sztár FM frekije (102.1) Az nem is olyan rossz ám!
Idáig is elszól...egy kis bűvészkedéssel tiszta hangot ki lehet belőle hozni itt. Nagyesztergáron még telefonnal is be lehet fogni de Zirc egyes részein is simán. Roxy abszolút nem jön.
 #31687  Szerző: mgabor

donder írta:a sláger olyan, hogyismondjam fasz hogy képes lenne kisebb rádiót(kat) eltaposni hogy csak ő életben maradjon.
de ezzel mitől fasz? meg mi ebben az eltaposás? valószínűleg megfizetné az árát, akkor meg?
ez nem egyház meg szeretetszolgálat, hanem üzleti vállalkozás
 #31685  Szerző: SzD

donder írta:Úgyis élni fog még legalább 1 évig neten
Milyen jól tájékozott vagy. Lehet, hogy Te már tudsz mindent, csak még nem akarod lelőni a poént? :lol:
 #31679  Szerző: donder

Richmonde írta::D :lol: :hehe: :party: :fuckyou: jujj de kis gonosz vagyok! BÉKÉN HAGYNI A ROXYT!!!!!!! :hit: nem érdekel ha találnak frerkit, vagy viszik a Pontot a R1 meg a legkevésbé hiányozna, de ne az egyetlen dance rádiót b**ák meg! :shoot:
Na ez azért egy kicsit kurva volt! Mi nem tehetünk róla hogy a sláger olyan, hogyismondjam fasz hogy képes lenne kisebb rádiót(kat) eltaposni hogy csak ő életben maradjon.Úgyis élni fog még legalább 1 évig neten, csak ott már kérdéses hogy annyi lesz e a hallgatottsági arány mint az elmúlt esztendőkben. Visszatérve rád, a haragodat, meg a dühödet, nem itt kellene kiadnod! Amúgy nem akartalak megbántani! BÉKE!!! : ;)
 #31670  Szerző: Richmonde

:D :lol: :hehe: :party: :fuckyou: jujj de kis gonosz vagyok! BÉKÉN HAGYNI A ROXYT!!!!!!! :hit: nem érdekel ha találnak frerkit, vagy viszik a Pontot a R1 meg a legkevésbé hiányozna, de ne az egyetlen dance rádiót b**ák meg! :shoot:
 #31666  Szerző: hdshouter

molnarb írta:Itt is... sőt... kamera is van ráállítva, hogy az esetleges RDS váltást is vegye :D
igen, kamerán én is gondolkodtam, de hát a telefonon kívül nincs más RDS-PS-t kijelző készülékem :D
 #31665  Szerző: donder

molnarb írta:Itt is... sőt... kamera is van ráállítva, hogy az esetleges RDS váltást is vegye :D
De profi!!! :D ;)
 #31664  Szerző: donder

Örüljünk hogy legalább online még megy majd a sláger, sőt talán még a Roxy helyére is jöhet. De hogy most mekkora felhajtás van egy kibaszott rádióváltás miatt... (Ezt nem rátok értem fiúk/lányok!!!) Debrecenben élőben adják majd a 97,5 ön a sláger átállását, és a 101,1 en a Danubiusét. Jó, én is hallgatom (most is) az átállást, és fel is veszem, de azért ami a Fő téren megy a nagytemplom előtt + a visszaszámláló, az szerintem már túlzás!!! ;)
 #31662  Szerző: molnarb

Itt is... sőt... kamera is van ráállítva, hogy az esetleges RDS váltást is vegye :D
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 149