RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#3207  Szerző: mlaszlo

Sz. írta: Seggbe kéne rúgni a magyarországi Viacomosokat. A VIVA, MTV műsorainak minősége is nagy szar...
Nézzétek meg pl az Astrán ingyenesen fogható francia NRJ Hits-et. Na, onnan kellene példát venni...
Nem ártana, mert tényleg borzalmas minőségűek a magyar Viacom-os csatornák. Azt meg végképp nem értem, hogy a műsor címének minek kell állandóan kiírva lennie, a német CC-on nincs ilyen.
 #3201  Szerző: Sz.

mlaszlo írta:Számomra csalódás a CC, bal felső sarokban a műsor címe, jobb felsőben logó, jobb alsóban karika (tiszta Cool TV feeling), plusz a műsorok is rossz minőségűek. Valamit a bedigitalizálásnál elszúrhattak, mert a műsorok kockásodnak, az inzertek viszont tiszták.
Seggbe kéne rúgni a magyarországi Viacomosokat. A VIVA, MTV műsorainak minősége is nagy szar...
Nézzétek meg pl az Astrán ingyenesen fogható francia NRJ Hits-et. Na, onnan kellene példát venni...
 #3200  Szerző: mlaszlo

Számomra csalódás a CC, bal felső sarokban a műsor címe, jobb felsőben logó, jobb alsóban karika (tiszta Cool TV feeling), plusz a műsorok is rossz minőségűek. Valamit a bedigitalizálásnál elszúrhattak, mert a műsorok kockásodnak, az inzertek viszont tiszták.
 #3166  Szerző: tomee87

Egy PR-Telecomos fórumozónak köszönhetően itt élő CC stream: www.justin.tv/gondics
 #3163  Szerző: LuciFerko

mindek egy újjab ismétlőcsatorna? :/
 #3158  Szerző: Zoshi

Elindult! Sajnos van karika, de mtv-s halvány, nem olyan bazi nagy mint a tv2 rtlk pl.
Jelenleg a Simson család megy, 1.- rész. Volt egy csóka aki az elején üdvözölt mindenkit. Felvettem, este felrakom, de felvette más is, az sztem előbb kint lesz. Ha felkerült, elküldöm.
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 106