LuciFerko írta:Gettobike éjféltől veszi márEzúton is megköszönnénk ha valahová felrakná, amennyiben ez lehetséges

olvaso1 írta:Én már 17:30 óta veszem a Sláger, Danubius, Neo-t.Szd96 írta:8 tól bent van mindenki és hát..gondoltam innentől veszem.olvaso1 írta:8 óra előtt 5 percel elindult a recordNem elég ha felveszed az utolsó órát?Így több helyet foglal.![]()
![]()
Nem fog sok helyet foglalni de egyébként is van majdnem 300 gb hely.
árpi írta:Igen nagyon furcsa számomra is, hogy legalább a DVB-T re nem mennek fel, ami már gyakorlatilag 80%-os lefedettséggel rendelkezik az országban. Nem, nem vagyok AH-s, de dolgozik ott egy barátom elég magas pozícióban tőle van az infó.reaxol írta:Furcsállom,hogy nem érdekeltek a digitális sugárzásban... pedig ők be tudnák indítani,illetve ez egy jó esély lenne a platform felfuttatására.árpi írta:Hát DAB Pluszon biztos nem...állitólag éjfélkor lekerül mind a Danubius, mind a Sláger.Hivatalosan meg tudom erősíteni, éjfélkor le lesznek kapcsolva mind az analóg, mind DAB hálózatról és mivel a DVB-T sugárzásban nem érdekeltek, ott sem fognak szólni.
Egyébként szabad megkérdezni,hogy ezek szerint te AH-s vagy?
reaxol írta:Furcsállom,hogy nem érdekeltek a digitális sugárzásban... pedig ők be tudnák indítani,illetve ez egy jó esély lenne a platform felfuttatására.árpi írta:Hát DAB Pluszon biztos nem...állitólag éjfélkor lekerül mind a Danubius, mind a Sláger.Hivatalosan meg tudom erősíteni, éjfélkor le lesznek kapcsolva mind az analóg, mind DAB hálózatról és mivel a DVB-T sugárzásban nem érdekeltek, ott sem fognak szólni.