RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#31902  Szerző: egon2

Idézet az esti Index.hu cikkből:A Danubius az LGT Szóll a Rádió c.számával búcsúzik 23 év után a hallgatóktol,mindkét új rádión ,köszöntő majd a Himnusszal kezdenek Bővebben a cikk:
http://index.hu/kultur/media/2009/11/18 ... chkorekat/
 #31901  Szerző: mgabor

jó, meg hát Petőfinek is úgy indultunk neki, hogy néztünk kerek szemekkel, hogy milyen állat, aztán amikor már két hónapja ugyanazok mentek, nem volt olyan kerek :)
 #31898  Szerző: szemilan

Értem. Hát én fél órája hallgatom de nekem eddig csak egy volt ismerős többi nem és egyik sem tetszett..de nyilván igazad van...rz még csak teszt amúgyis.
 #31895  Szerző: SzD

Most nem írom le még egyszer, hogy ebből még nem kellene következtetéseket levonni. (ja, mégiscsak leírtam :)) Várjunk még egy-két hetet, vagy inkább hónapot. Valószínűleg onnantól lesz majd végleges. Habár én nem szeretném, hogy nagyon más legyen.
 #31894  Szerző: egon2

Szerintem idővel hasonló zene lesz túlsulyban mint most a Slágeren,mert réteg zene annyi hallgatótt nem vonz.
Réteg zenére ott vannak a netes rádiók vagy az MR2 Petőfi.
 #31893  Szerző: mgabor

operator írta:Hát ez valami über szar, ettől még a sláger is jobb volt... :shoot:
sose hallj jobbat a slágernél :D
 #31892  Szerző: operator

Hát ez valami über szar, ettől még a sláger is jobb volt... :shoot:
 #31891  Szerző: djlacee

olvaso1 írta:Hát nem tudom ti hogy vagytok vele...de egy ideje hallgatom ezt a netes adást..de ha ilyen zenék mennek majd akkor nem tom meddig maradnak majd... vagy ezek az új zenék..amit most akarnak előre megszerettetni a hallgatókkal?? Hogy majd ha beraknak 1-1 akkor ne érje meglepetésként őket?? :shock:
Gossip - Heavy Cross -t nem hallottad még vagy mi?
 #31890  Szerző: SzD

Nem tudom, mennyire lesz ehhez hasonló a napközbeni zenei válogatás, de én azért nagyon eltudnám viselni, ha ilyenek mennének. Gondolom ez még nincs is szerkesztve, csak gép rotálja.
 #31888  Szerző: szemilan

Hát nem tudom ti hogy vagytok vele...de egy ideje hallgatom ezt a netes adást..de ha ilyen zenék mennek majd akkor nem tom meddig maradnak majd... vagy ezek az új zenék..amit most akarnak előre megszerettetni a hallgatókkal?? Hogy majd ha beraknak 1-1 akkor ne érje meglepetésként őket?? :shock:
  • 1
  • 555
  • 556
  • 557
  • 558
  • 559
  • 584