RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#32153  Szerző: SySERR

Egerben a UPC kabelrendszeren levettek a Neo FM-et meg a Class FM-et is. Igy orszagos ker. adobol csak a Juventus maradt rajta. Szerintem az osszes UPCnel lekerult.
 #32152  Szerző: krisz

vdxp írta:
Pasa írta:Zeneileg ez egy nulla! De a másik is... :vomit:
Teljesen egyetértek veled. :vomit: :vomit:
Remélem Sláger korábbi hallgatóit és Danubius dőlni akar figyelmen kívül hagy Neónak és Klassznek.
Hát "fura" az biztos!
Kíváncsi leszek, hogy lesz ebből milliós hallgatottság, mint a Sláger esetében.
 #32151  Szerző: Snake

talán ha 2 elfogadható zene ment összesen a 2adón 7óta :S
 #32150  Szerző: vdxp

Pasa írta:Zeneileg ez egy nulla! De a másik is... :vomit:
Teljesen egyetértek veled. :vomit: :vomit:
Remélem Sláger korábbi hallgatóit és Danubius dőlni akar figyelmen kívül hagy Neónak és Klassznek.
 #32149  Szerző: Vendég

A Neo király! A kedvencem ( jó tudom, újdonság varázsa)... bár Gangsta Zoli elég gáz. :D
 #32147  Szerző: sznandi

Ennél a pubnál, durvább az Arena Amsterdamban az egy Disco templomból iszonyát király hely! Abszólút ajánlott.
 #32146  Szerző: tomee

Nekem inkább a koncepció hiányzik egyelőre, mert még baromira nem tisztult le, hogy valójában kinek is szól a rádió és miket is játszanak. Arculati szempontból is inkább a sötétben tapogatást látom. Persze ehhez idő kell. Class-nál dettó.
 #32144  Szerző: LuciFerko

zenék egész türhetőek.
 #32135  Szerző: SzD

De most tényleg...mit kell ebből még mindig ekkora ügyet csinálni? A kecske meg a káposzta esete forog fenn. A Danubius más csomagolásban, de ugyanúgy megy tovább. A Sláger idő kérdése, hogy mikor indul újra. Aki meg unta már ezeket, megkapta a Neo FM-et.
  • 1
  • 547
  • 548
  • 549
  • 550
  • 551
  • 584