="krisz"Hát "fura" az biztos!
Kíváncsi leszek, hogy lesz ebből milliós hallgatottság, mint a Sláger esetében.
Szerintem sehogy! Az átlag rádióhallgató a Neo zenéire a következőket mondhatja: "alter" vagy "elvont" ... Ha megtartották volna az eddigi zenei repertoárt, meg jócskán bővítették volna, szerintem nagyobb lenne a siker!
De javában mr2-es vonallal nekiindulni a jövőnek szerintem nem a legszerencsésebb!
Nem akarom a másik új rádiót felhozni példának, de ott Csiszár azt mondta a rádiózás 100as szög effektussal megy, vagyis az ember behangolja valahová a rádióját és otthagyja! Ez eddig lehet így is volt, de nagy valószínüséggel sokán már ezen továbbléptek, akarom mondani továbbhangoltak a sláger régi frekvenciáiról! Megjegyzem időközben a szögkihúzót is feltzalálták!

A másik dolog: a reggeli műsoruk! Tudom, hogy az van rámondva, hogy ideiglenes, ennek ellenére sikerült ismét egy "vérbeli" "profi" rádióst a mikrofon elé ültetni ...

Könyörgöm Döglégy Zolinak mi köze a rádiózáshoz? A hozzáállás az eddigi: legyen "celeb" (herótom van ettől a kifejezéstől) az meg hogy a rádiózásról semmit nem tud nem számít ... Szánalmas!
Lehet hogy idővel átkerül ide Boros Bocskor, de megelőlegezem, hogy a mostani zene kínálattal ők sem fogják hozni a várt hallgatottságot!