RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#32220  Szerző: Simulator

Attis írta: Az eddigi váltás szvsz. a helyi és regionális rádiók malmára hajthatja a vizet.
Ezzel teljesen egyetértek a mai napon mintha a mi rádiónkra is ráestek volna a hallgatók, kb 3* annyian nézték meg csak eddig a pillanatig a weboldalunkat is...
 #32218  Szerző: Attis

a sláger hallgatóknak biztos nem az, de ez nem hat meg annyira :)
Én meg úgy vagyok vele, h inkább a dögunalmas Sláger, mint ez a keverék valami.
Amit eddig hallottam, az bődületesen vacak. MR2-zenék és régi slágerek. Ez körülbelül olyan, mint az elsózott eperfagyi, vagyis fogyasztásra alkalmatlan.
Amúgy se értem, miért kell az under zenékkel próbálkozni. Megteszi ezt az MR2 (a kezdeti kisebb sikerek után a legfrissebb felmérésben bizony a legtöbb városban 5% körüli a hallgatottsága). Nincs rá igény. Nem mondom, hogy nem jobb, mint a "sztárzenekarok", de nekem, mint sokaknak az országban, ez nem bejövős.
Az eddigi váltás szvsz. a helyi és regionális rádiók malmára hajthatja a vizet.
 #32208  Szerző: gabor15

Herry Belafonte: Jump in the line :yeah:
 #32198  Szerző: Promenád

A hírek alatti szignálokban meg a makói Rádió ICE hangját mertem felfedezni. :lol: Upsz... és közben egy keverés baki ... országos rádiótól elvárná az ember, hogy ilyenek már ne fordúljanak elő ...
 #32197  Szerző: Simulator

Remélem nem fogtok leszólni a következő hozzászólásban, de nálam amikor ezt hallom arra gondolok hogy Morpheus vigyél ki innen!

- A zenék összevissza, keverést nem ismerve vagy túllőve, jobban rácsúszva mint kéne, adásproci nulla.
- A jó hír hogy legalább a mikrofonprocik valamelyest el vannak találva
- Aláfestőket (bed) nem igazán ismerik
- A netes felületet elvárná az ember egy új rádiónál hogy legyen, bár ez a classnál is -1 pont :)
- A hírek kicsit nekem soknak tűnnek, erőltetettek és felolvassuk a fél törikönyvet.
- A műsorvezetők már az első nap elszálltak a szememben.

Ezek után várom a kultúrált hozzászólásokat, véleményeket! Ha bármi eszembe jut, még megírom :)
 #32194  Szerző: lambda

="krisz"Hát "fura" az biztos!
Kíváncsi leszek, hogy lesz ebből milliós hallgatottság, mint a Sláger esetében.
Szerintem sehogy! Az átlag rádióhallgató a Neo zenéire a következőket mondhatja: "alter" vagy "elvont" ... Ha megtartották volna az eddigi zenei repertoárt, meg jócskán bővítették volna, szerintem nagyobb lenne a siker!
De javában mr2-es vonallal nekiindulni a jövőnek szerintem nem a legszerencsésebb!
Nem akarom a másik új rádiót felhozni példának, de ott Csiszár azt mondta a rádiózás 100as szög effektussal megy, vagyis az ember behangolja valahová a rádióját és otthagyja! Ez eddig lehet így is volt, de nagy valószínüséggel sokán már ezen továbbléptek, akarom mondani továbbhangoltak a sláger régi frekvenciáiról! Megjegyzem időközben a szögkihúzót is feltzalálták! :)
A másik dolog: a reggeli műsoruk! Tudom, hogy az van rámondva, hogy ideiglenes, ennek ellenére sikerült ismét egy "vérbeli" "profi" rádióst a mikrofon elé ültetni ... :D Könyörgöm Döglégy Zolinak mi köze a rádiózáshoz? A hozzáállás az eddigi: legyen "celeb" (herótom van ettől a kifejezéstől) az meg hogy a rádiózásról semmit nem tud nem számít ... Szánalmas!
Lehet hogy idővel átkerül ide Boros Bocskor, de megelőlegezem, hogy a mostani zene kínálattal ők sem fogják hozni a várt hallgatottságot!
 #32186  Szerző: Promenád

mgabor írta:kezdetleges nagyon, de kellemes
Igen, tuti nem lesz nekik a kedvencük, ha így folytatják.
 #32184  Szerző: mgabor

kezdetleges nagyon, de kellemes
 #32183  Szerző: Attis

Nálam ez a rádió nagyon felejtős. :S
 #32180  Szerző: Promenád

Ahogy látom nekem lett igazam: ahelyett, hogy ami a csövön kiférne, a maximum színvonalat nyomnák, egyre inkább az az érzésem teljesen felkészületlenek. Lehet azzal jönni, hogy nem az amerikai mintát követeik majd, meg hogy nagyon kevés idő volt felkészülni, de ez a zenei világ kezd egyre ciki lenni. Se stílusba, se sebességben nem paszól semmi se, másrészt a " minden harmadik magyar zenével " rátesznek egy lapáttal. Nem kedves rádiós szakmában dolgozó társaim, így egy rádiót nem lehet működtetni. Belátható időn belül ezt a kutya sem fogja hallgatni. A hírekről nem is beszélve: én a hírekre vagyok először kíváncsi, nem pedig arra mi a helyzet az utakon – és akkor jöhettek ti az ellenkezőjéről meggyőzni.
  • 1
  • 546
  • 547
  • 548
  • 549
  • 550
  • 584