RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#32241  Szerző: Promenád

árpi írta:El-elmegy az adás...
és pont a Stolen Car alatt :( :( :(

mindenesetre én nagyon megkedveltem ezt a rádiót!
Én meg egyre utálom, ha így folytatják. :vomit:
 #32240  Szerző: Luigi

A tokaji adóról is olyan mint a mesében: hol szól - hol nem szól.

A műsor meg kritikán aluli! Nekem nagyon nem jön be.
 #32239  Szerző: Promenád

SzD írta:Kab-hegyről nem igazán akar szólni. Pár mp-ig szól, aztán viszonylag hosszabb ideig kuss. :oops:
A szegedi adónál minden mükszik szépen, nincsenek szünetek.
 #32237  Szerző: SzD

Különben nem hiszem, hogy náluk van a hiba, mert akkor a neten is kimaradozna az adás, nem?
 #32235  Szerző: reaxol

Valami súlyos műszaki problémájuk lehet, mert 5 perce 10-20 mpig van adás, aztán csend fél egy percig.
Azért basszus, így nekikezdeni egy országos rádiónak nagyon ciki, hogy műszakilag képtelenek voltak összerakni, 0 dinamikája a hangnak, torz mint a franc és most az állandó csend.
Zeneileg, műsorilag is gáz, ebből írtózatos bukás lesz.

Egy jó a NEO-ban, a hírek zenéjét azt nagyon eltalálták, amúgy nem tetszik!
 #32234  Szerző: SzD

Kab-hegyről nem igazán akar szólni. Pár mp-ig szól, aztán viszonylag hosszabb ideig kuss. :oops:
 #32231  Szerző: Vendég

El-elmegy az adás...
és pont a Stolen Car alatt :( :( :(

mindenesetre én nagyon megkedveltem ezt a rádiót!
 #32226  Szerző: szemilan

Hát nekem meg nagyon nem tetszik!!
Egyébként meg...a reggeli műsorukban elfelejtették "lehúzni" a mikrofont és az egyikműsorvezető ezt mondta a következő zene előtt...nem tudom pobtosan melyik...
Ez már megint ki??
Szerintem ezzel a "váltással" a helyi frekik nagyon jól jártak.
 #32224  Szerző: djlacee

Nekem tetszik zeneileg a Neo. Nem a legjobb, de jobb mint amire számítottam :)
 #32223  Szerző: SzD

Én már kicsit korábban is leírtam, hogy most végülis mindenki jól járt. A Sláger úgyis visszatér, nem kell összeszarni magatokat. Aki a Danubiust a műsorvezetőkért hallgatta, az eztán is megteheti. Aki a zenék miatt, az meg választ egy helyi rádiót, ahol ugyanazokat kapja, csak más sorrendben.
A Neot nagyon nem tudnám az mr2-höz hasonlítani. Azt soha nem tudtam fél óránál tovább hallgatni egyhuzamban, viszont ezt egyre szívesebben hallgatom. Lényegében éjfél óta (egy órás kényszerszünettel) csak ez szól, és azért ritka az olyan rádió, amit én egyhuzamban ennyi ideig tudnék hallgatni.
Attis írta:Ez körülbelül olyan, mint az elsózott eperfagyi, vagyis fogyasztásra alkalmatlan.
Neked talán. Értem én, hogy sokaknak az kell, ami eddig volt, de mi van azokkal, akiknek az nem tetszik/tetszett? Azok le vannak szarva? (Szerencsére nem...)
  • 1
  • 545
  • 546
  • 547
  • 548
  • 549
  • 584