RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#32302  Szerző: szemilan

szívonal magasfokon :lol: szánalmas...
Színvonal az van:

Reggeli műsor: Asszongya a neo két csodás műsorvezetője reggel: "SMS jött - én egyszer a temetőbe menet elütöttem egy öregasszonyt, helyesen tettem? Ganxsta: csodásan tetted, legalább nem kellett szállítani oda...."

Előbb épp a két Totalcaros okos beszélgetett a fingásról...
 #32301  Szerző: reaxol

Hangzás:

Ezeknek vagy nincs adásprocijuk, vagy nem tudják beállítani, a hírblokknál
ciceg a bemondó hangja, a zenéknek nincs basszusa, viszont recsegnek,
ropognak, zizegnek, máskor meg átesnek a ló túloldalára és majdnem kiszakad a hangszóró a helyéről. A Klassz még úgy, ahogy, a Neo amilyen, azt még én is össze tudtam volna rakni ÍGY, tekergettem volna összevissza mindent, ilyen hangzás akkor is összejött volna...
 #32300  Szerző: reaxol

Azt nem értik meg ezek az új rádiók, hogy van olyan hogy POPZENE. ennek az a neve. és van rétegzene. Nem véletlenül találták ezt ki. Hallgathatatlan zenéket senki nem fog hallgatni. Megerőszakolni már próbálták ezt a társadalmat az elmúlt 50 évben olyan kulturális (?) termékekkel, festményekkel, szobrokkal, amik a kutyát sem érdekeltek. Meg is buktak. A Klassz még aránylag hallgatható lenne, de ott meg beraknak, Desperadot, Hooligans, Tankcsapda, Kozso borzalmakat.

Ok, legyenek tematikus órák, esték, mint a régesrégi Danubiuson, de ezt így egész nap képtelenek lesznek lenyomni a hallgatók torkán.
 #32299  Szerző: reaxol

Színvonal az van:

Reggeli műsor: Asszongya a neo két csodás műsorvezetője reggel: "SMS jött - én egyszer a temetőbe menet elütöttem egy öregasszonyt, helyesen tettem? Ganxsta: csodásan tetted, legalább nem kellett szállítani oda...."

Előbb épp a két Totalcaros okos beszélgetett a fingásról...
 #32293  Szerző: mgabor

nekem a sláger egy villogó színes ledekkel körbefuttatott rózsaszín gumicsizma volt, a neo meg egy picit kopott edzőcipő, de az utóbbit szívesebben hordom, kényelmesebb :)
 #32277  Szerző: SzD

Meg is érkeztek a Győriek, meg a Debreceniek.
 #32275  Szerző: Luigi

Konkrétan ez a mai kérdés: "Ki hol hallgat minket, írjátok meg, hogy hol hallgattok és mit csináltok közben!"
Így mindenki megírja nekik, mivel ezt kérték.
Amúgy meg Debrecen az ország második, Győr a hatodik legnépesebb városa.
 #32274  Szerző: SzD

Ez nem jelent semmit. Ha én írnék üzenetet rádióba/rádiónak, akkor nem írnám oda, hogy Józsi voltam, Csutakfalváról.
 #32271  Szerző: Luigi

A műsorvezető hölgy most panaszkodott a Neon, hogy írjon már valaki sms-t Debrecenből vagy Győrből, mert ezekből a városokból még egyetlen egy(!) sms-t sem kaptak. :D
 #32269  Szerző: mlaszlo

Luigi írta:koncepciós díj :)
Koncessziós díj :)
Elnézést, csak nem sokat aludtam :)
  • 1
  • 543
  • 544
  • 545
  • 546
  • 547
  • 584