RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#32386  Szerző: SzD

Most mi a fasz volt ez? Elég érdekesen kezdődött a műsor. :o
Vajon műbalhé volt csak?
 #32365  Szerző: orrhang

Szerinted. Sok más ember szerint az eddigiek voltak nullák...
Azt mért felejti el mindenki, hogy a Sl és a Danu azok irtózatosan nagy pénzeket költöttek zenei tesztekre???És nem az a teszt, hogy Mari néni betelefonál, hogy ez neki tetszik!!!
Basszus,amit írtam már régebben is. Nem azért szóltak olyan zenék,amailyenek,mert a zenei szerkesztőknek voltak a kedvenceik.Megvolt az ok rá.Majd meglátjuk,hogy a mostaniak azok mikor váltanak,mert ezzel nem sokáig húzzák!
 #32360  Szerző: egon2

Pasa:A Juventus az ország egy kis részében fogható.Bár az tény sokan áttekertek,legalábbis sok ilyen smst,kapnak,hogy eddig nem a Juvét hallgatták,de mától igen.Ezt a Juventus topikba olvastam!
Majd ha kevesen hallgatják a két országos rádiót,akkor majd visszatérnek a Danubius,Sláger rádiók által játszott zenékhez!
 #32359  Szerző: Pasa

Obladioblada írta:
Pasa írta:Zeneileg ez egy nulla! De a másik is... :vomit:
Szerinted. Sok más ember szerint az eddigiek voltak nullák...
Sok??? Mennyi az a sok? Kb. 1%. A fiatal értelmiség. Ők csak egy vékony réteg, arra meg országos kereskedelmi rádiót építeni bukta. Már most a többség áttekert a Juventusra meg a helyiekre, de aki ezt előre nem látta, hát, hogy is mondjam, megérdemli...
 #32358  Szerző: mgabor

hazafelé hallgattam winkleréket, pettyet tényleg kínos volt.
csináljanak inkább valami autós-közlekedésest, az jobban áll nekik :)
 #32347  Szerző: SzD

egon2 írta:A Neo FM-en este 6 tól már csak zene van?
Nyolcig igen.
Jó lenne, ha valaki felvette volna a tegnapi radiocafés beszélgetést, abban elég sok minden elhangzott.

Ez a két órás zenei blokk pl. azért van, mert ilyenkor nagyon kevesen hallgatnak rádiót. Ilyenkor érnek haza az emberek, ilyenkor kajálnak, tv-znek, stb. Legalábbis Hegyi Gyuri valami ilyesmit mondott.
 #32345  Szerző: egon2

A Neo FM-en este 6 tól már csak zene van?
 #32344  Szerző: lorenzo

Szd96 írta:Ki a "haver"? djlacce,olvaso1 vagy én?
:D
olvaso1 írta:szerintem lorenzo :D
Szerintem is.
orrhang írta:Haver!!!
Csak azt felejted el, hogy ez egy kőkemény üzleti vállalkozás.
Engem-mint hallgatót-rohadtul nem érdekel, hogy ez 1 perce, vagy
1 éve szól, ha nem tetszik.Engem,mint reklámozót nem érdekel, hogy mióta
szól, ha nem tudom eladni a terméket,amit szeretnék a reklám segítségével.
Egyébként meg senki nem számított arra, hogy tökéletes lesz, de hogy ilyen
szr arra sem.
Amit a Winkler-Bazsó csinált ma egy helyi 10000 lakost elérő kereskedelmi
rádiónál is ciki lett vna, úgy, hogy nekik van is némi(mondom némi) szakmai
tapasztalatuk. Ugye voltak ők helyettesíteni Slágerben.A mikrofonprocin annyi mély
volt, hogy eltorzította a világot is , de a Bazsónak így is hallgathatatlan magas
hangja van.

A Classnak a zenei kínálata
- hát, mit mondjak rá? Zenét tesztelni nem így szokás, hogy élőben, ha a hallgatóknak
tetszik marad, ha nem nem.
Nekem az érzésem: Rettenetesen amatőr banda!!! Szidta az elődöket mindenki, na
most ezek megmutatják, hogy lehet szarabbul is csinálni.
Nem felejtettem el, hogy kereskedelmi, ezért írtam, hogy: "Majd egy-két hónap múlva térjünk vissza a témára, addigra kiderül mi kell a népnek, ha ez, ez, ha nem, nem. " Ebből le lehet vezetni a hallgatottságot, és ebből jön a reklámbevétel. Ha majd nem jön (függetlenül a zenéktől, vagy nem), akkor majd változtatnak, mert kénytelenek lesznek.

Amúgy egy dolog a zene, ez egyénfüggő kinek jön be, vagy kinek nem. Más kérdés, hogy eladható -e? (direkt írom zárójelbe: nem az) És megint más kérdés, hogy mi van a zenék között. Jelenleg mind a kettőn nagy rakás szar. Ebben maximálisan egyetértünk. Winklerék is gyengék voltak, mint ahogy Ganxta és Lovász is, meg Áron is, és a többi is. Nem tudom. Lehet, csak lámpaláz, ezért mondom, hogy anagyon éles kritikával várjunk még pár hetet. Tudom, hogy ciki, de én adok egy esélyt nekik. Aztán maximum megint nem hallgatom ezeket a frekiket, eddig se tettem.
 #32343  Szerző: Szd96

Úgylesz :)
 #32342  Szerző: szemilan

szerintem lorenzo :D
  • 1
  • 540
  • 541
  • 542
  • 543
  • 544
  • 584