RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#32431  Szerző: Luigi

Én megértem, de addig biztosan nem hallgatom! Áttekertem a Classra, az nekem egyenlőre sokkal inkább bejön...
 #32429  Szerző: Promenád

mgabor írta:egyébként én úgy vélem, hogy ez, ami most van, időhúzásnak van berakva, amíg egy érettebb, összerakottabb arculat el nem készül, aztán akkor névvel, logóval, tokkal, vonóval cserélnek mindent...
Jött is rá nekik SMS, azt mondták beismerik még nem az igazi. Decemberre vagy januárra megy majd az igazi éles adásmenet. Addig kérik mindenki megértését.
 #32428  Szerző: Promenád

Szomee :
Igen arra a régi szignálokra, de akkor úgy látszik becsapott a fülem. Hasonlított a hangja nagyon rá.
 #32427  Szerző: Obladioblada

orrhang írta:Én ma is megpróbáltam hallgatni a Neo-t. Asszem 3 és fél percig bírtam. Ne haragudjatok, ha új, ha nem olyan bakik vannak, hogy ....
A híralapok, stb.... Gagyi az egész!!!!
Sajnos igazad van. A keverések (vannak egyáltalán?), az alapok, a megszólalások, tényleg szar... De én akkor is reménykedem. Nincs kiforrva, és ez egy óvatos megfogalmazás. A legnagyobb baj az, hogy még, ha tetszenek is (itt a hangsúly) nekem a dalok, nem látok zenei koncepciót. Az MR2 és a Cafe legalább valahogy meghatározza magát, ott tudom mire számíthatok, itt még (egyelőre?) nem. Pedig a zenei szerkesztő személye garancia kellene, hogy legyen erre, mégis, ez így nem áll össze...
 #32425  Szerző: orrhang

most erre annyit, hogy ha minden férfit megkérdeznek, hogy milyen a jó nő, aztán abból összeplasztikáznak egyet, nekem az rohadtul nem kéne
Ez rohadtul szar hasonlat volt. Ha már ezt a hasonlatot hoztad, akkor inkább az, hogy általában kellene a rendes,törődő,odaadó , jól főző nő....
Én ma is megpróbáltam hallgatni a Neo-t. Asszem 3 és fél percig bírtam. Ne haragudjatok, ha új, ha nem olyan bakik vannak, hogy ....
A híralapok, stb.... Gagyi az egész!!!!
 #32423  Szerző: mgabor

szeretném szeretni a neo-t, de ha reggel magárahagyják a Lovászt és Benkő Dánielt hívják be vendégnek, megnehezíti... :)
 #32410  Szerző: Szomee

A mostani hirzenénkre gondolsz Promenád? Mert abban már nincs hang, a régiekben viszont előfordulhatott. A régi szignáljainkat az ex V-Tech-es Szamóca készítette, a mostaniakat már DJ Berry.
Promenád írta:A hírek alatti szignálokban meg a makói Rádió ICE hangját mertem felfedezni. :lol: Upsz... és közben egy keverés baki ... országos rádiótól elvárná az ember, hogy ilyenek már ne fordúljanak elő ...
 #32404  Szerző: mgabor

tudom, hogy van, akinek kéne, mert van, akinek a kelemenanna is bejön, de sokunknak asszem kösz, de nem :)
 #32403  Szerző: mgabor

orrhang írta:Azt mért felejti el mindenki, hogy a Sl és a Danu azok irtózatosan nagy pénzeket költöttek zenei tesztekre???És nem az a teszt, hogy Mari néni betelefonál, hogy ez neki tetszik!!!
Basszus,amit írtam már régebben is. Nem azért szóltak olyan zenék,amailyenek,mert a zenei szerkesztőknek voltak a kedvenceik.Megvolt az ok rá.Majd meglátjuk,hogy a mostaniak azok mikor váltanak,mert ezzel nem sokáig húzzák!
most erre annyit, hogy ha minden férfit megkérdeznek, hogy milyen a jó nő, aztán abból összeplasztikáznak egyet, nekem az rohadtul nem kéne :)
 #32402  Szerző: SzD

A café ismeretében valószínűleg valami ilyesmiről lehet szó. Mindenesetre nekem így is bejön, remélem ennél már csak jobb lesz.
  • 1
  • 538
  • 539
  • 540
  • 541
  • 542
  • 584