RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#32517  Szerző: Richmonde

Rátapintottál a lényegre. Nálam az a tapasztalat, hogy a zenonmpeg-gel stabil és jó a hangzás. A többit meg sem kíséreltük. A jó öreg Rotation mindent "zenonosított" :)
 #32516  Szerző: mgabor

"hajrá enying, holnap meccs" :D
 #32513  Szerző: gobbi

Zenon 3- lefrisebb verziójával már nincs ilyen hiba... bár az adobe plugin elég érdekes dolgokat tud a minőséggel csinálni...
persze kérdés, hogy adásba a zenonmpeg-et teszik vagy más formátumot.
 #32501  Szerző: Richmonde

SzD írta:
orrhang írta:azért abban egyetértünk, hogy nem ilyet vártunk minőségileg, még ha most induló rádiókról van is szó?!
Igen, ebben egyetértünk. :) De majd még úgyis változik. Főleg a Class-nál van szükség más beállításokra, mert az lehet, hogy az élő megszólalások minősége nem annyira rossz (nem nagyon szoktam hallgatni), de az előre felvett anyagoké nagyon gáz.
Tipikus Zenon probléma. Én is xoptam vele anno a R1-nél nem túl keveset.
 #32498  Szerző: SzD

orrhang írta:azért abban egyetértünk, hogy nem ilyet vártunk minőségileg, még ha most induló rádiókról van is szó?!
Igen, ebben egyetértünk. :) De majd még úgyis változik. Főleg a Class-nál van szükség más beállításokra, mert az lehet, hogy az élő megszólalások minősége nem annyira rossz (nem nagyon szoktam hallgatni), de az előre felvett anyagoké nagyon gáz.
 #32497  Szerző: Richmonde

Teljesen :yes:
 #32495  Szerző: orrhang

azért abban egyetértünk, hogy nem ilyet vártunk minőségileg, még ha most induló rádiókról van is szó?!
 #32493  Szerző: Richmonde

Szelerailway írta:Én is úgy érzem a hi-fin,hogy a Class minősége hagy jobban kivetnivalót maga után.Néha olyan mintha egy,kútból vagy dobozból szólna az egész.
Ez ma reggeltől van. Az induláskor majdnem leszaggata a képemet. Nem értem mit állítottak el.
 #32491  Szerző: Szelerailway

Én is úgy érzem a hi-fin,hogy a Class minősége hagy jobban kivetnivalót maga után.Néha olyan mintha egy,kútból vagy dobozból szólna az egész.
 #32485  Szerző: SzD

orrhang írta:Egyébként tényleg jól szól, hogy ha egy zenének van 10 mp-es elúszása, ami már úgysem hallható a hallgatónak, tényleg jól szól, hogy nincsenek keverések és hogy nincs ID zenék közt.
Azért ennyire nem súlyos. Minimálisan, de össze vannak keverve. Gondolom, ha lesz több ID, meg be lesz állítva a zenéknél az intro ideje (mert nem biztos, hogy már be van), akkor majd más lesz. Vagy nem. Én azt sem bánom. :)
  • 1
  • 534
  • 535
  • 536
  • 537
  • 538
  • 584