RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#32644  Szerző: Vendég

Juhász Gergő,István Dani,Csizi, Kalácska, T. Ricsi - ők megállnák helyüket a Roxyban.
 #32628  Szerző: Snake

A Végvári Ági (ex. Deejay) ha jól tudom 40et kapott. ez olcsó.

A bumeráng meg ánblokk havi 2 gurigát elharapdált. ez drága.
 #32625  Szerző: gobbi

Snake írta:A roxy meg a kreatívokat és kisebb hangokat vehet át saccra. Aki olcsó.
hát igen, aki nagyon nagyon olcsó :)

de az nem sok van náluk
 #32623  Szerző: egon2

Ha a Neonak nem kell a Bumeráng,akkor folytathatnák akár az MR2 Petőfin is Bochokorék,elvégre az is országos zenei rádió!:)))
 #32617  Szerző: Snake

A roxy meg a kreatívokat és kisebb hangokat vehet át saccra. Aki olcsó.
 #32615  Szerző: mgabor

reaxol írta:A NEOt amig azok a sznob hülyék vezetik, ott az életben nem lesz Slágeres zenekínálat.
hála a jóistennek, tudod, mi sznobok legalább az ekét lekötjük a traktorról, ha elindulunk vele a diszkóba :)
 #32612  Szerző: Snake

Ebben igazad van reax., de ha nekem hiteltelen, akkor nem hallgatom, ha van belőlem 100.000ember akkor 100E nem hallgatja, és ez üzletileg minuszos, persze nemtudom hányan gondolkoznak így.

A Roxyt se hallgatom (már 2004óta).
 #32611  Szerző: egon2

azt olvastam,hogy a Sláger müsorvezetőit átveszi a Roxy,ezekszerint ott lesz hallható a Bumeráng is?
 #32610  Szerző: reaxol

Snake írta:A danubius hiteltelen lenne azokkal a zenékkel számomra, viszont a neo lehetne sláger kínálat, ha már a class egyre inkább Danu. még ha az első napon csak olyan zenét jáccottak ami véletlenül sem ment az elődön.
A NEOt amig azok a sznob hülyék vezetik, ott az életben nem lesz Slágeres zenekínálat. A Danubiusnak meg nem hitelesnek kell lennie a Slágeres zenei kínálattal, hanem üzletileg sikeresnek.. :)
 #32609  Szerző: Snake

A danubius hiteltelen lenne azokkal a zenékkel számomra, viszont a neo lehetne sláger kínálat, ha már a class egyre inkább Danu. még ha az első napon csak olyan zenét jáccottak ami véletlenül sem ment az elődön.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 149