operator írta:A kolozsvári RFI az teljes másSzd96 írta:(Csak megtudom állapítani hogy francai volt. Nem vagyok olyan hülye)Oké oké nem kell rögtön felkapni ennyire a vizet!

operator írta:A kolozsvári RFI az teljes másSzd96 írta:(Csak megtudom állapítani hogy francai volt. Nem vagyok olyan hülye)Oké oké nem kell rögtön felkapni ennyire a vizet!
djlacee írta:senkinél semmi soproni vétel?hét éve tetőantennával jött néha a 72,86
Zsolt írta:szegedi 101,9 (MR1)az szép, általában itt is csak mono, ha megembereli magát, akkor zajos sztereó meg esetleg hibásan lejön az rds
donder írta:mgabor!Köszi!Tehát jól értelmeztem.Pedig kezdtem azt hinni egy pillanatra,hogy én vagyok hülye és sokat ittam.Nem kell kimagyarázni.Az rendben van,hogy van hasonlóság.Olvass vissza.Ukrajna hozzánk nincs messze,de Oroszország messze van.mgabor írta:Bocs nem tudom megkülönböztetni az oroszt és az ukránt!donder írta:Ja itt debrecenben is 4 adó váltotta egymást a 103,9 en: Rádió1, Retró, RR1 actualitati, és egy orosz.
Szd96 írta:(Csak megtudom állapítani hogy francai volt. Nem vagyok olyan hülye)Oké oké nem kell rögtön felkapni ennyire a vizet!