Obladioblada írta:Hoppsza!Zeegee22 írta:Nem a te hozzászólásodra reagáltam.Obladioblada írta:És akkor majd szépen ott lesznek Bocsiék a Neon, Balázsék a Classon, és minden marad a régiben, csak kicsit másképp. Ezért volt a nagy rinya. Amikor kiderült kik viszik a freiket, ezt már akkor megmondtam, hogy azok lesznek ott, akik a legjobban sírnak... Ennyi.Persze tisztában vagyok ezzel. Magára a változásra gondoltam, hogy ismét egy korszak vége, nem magát a Bochiékat siratom (isten ments!), nem is azért írtam, mert ők hiányoznak, hanem a rádió és "hangulata" és amit éreztem. Rinya, hiszti, önsiratás meg minden ide vagy oda, akkor is a Slágeren és a Danubiuson nőltem fel, és kész. Persze, hogy ha majd esetleg a Neo-nak és Classnak is lealkonyodik, és akik most hallgatják és esetleg ugyanúgy a rádió mellett cseperednek fel (amit kétlek,a mai fiatal generációból kinézve) akkor ugyanez a
Majd jönnek azzal, hogy a tulajdonos a hátuk mögött döntött, és csak a hallgatók érdekeit nézik, blabla. A sok hülye pedig benyeli.
Tegyük hozzá talán nem is baj, elnézve a mostani reggeli műsorok (izé) színvonalát...megy majd végbe. Gyahh tudom előre kell nézni és így is teszek, csak azért az ilyen gondolatokat is le lehet írni a fórumba.
Zeegee22 írta:Nem a te hozzászólásodra reagáltam.Obladioblada írta:És akkor majd szépen ott lesznek Bocsiék a Neon, Balázsék a Classon, és minden marad a régiben, csak kicsit másképp. Ezért volt a nagy rinya. Amikor kiderült kik viszik a freiket, ezt már akkor megmondtam, hogy azok lesznek ott, akik a legjobban sírnak... Ennyi.Persze tisztában vagyok ezzel. Magára a változásra gondoltam, hogy ismét egy korszak vége, nem magát a Bochiékat siratom (isten ments!), nem is azért írtam, mert ők hiányoznak, hanem a rádió és "hangulata" és amit éreztem. Rinya, hiszti, önsiratás meg minden ide vagy oda, akkor is a Slágeren és a Danubiuson nőltem fel, és kész. Persze, hogy ha majd esetleg a Neo-nak és Classnak is lealkonyodik, és akik most hallgatják és esetleg ugyanúgy a rádió mellett cseperednek fel (amit kétlek,a mai fiatal generációból kinézve) akkor ugyanez a
Majd jönnek azzal, hogy a tulajdonos a hátuk mögött döntött, és csak a hallgatók érdekeit nézik, blabla. A sok hülye pedig benyeli.
Tegyük hozzá talán nem is baj, elnézve a mostani reggeli műsorok (izé) színvonalát...megy majd végbe. Gyahh tudom előre kell nézni és így is teszek, csak azért az ilyen gondolatokat is le lehet írni a fórumba.
Obladioblada írta:És akkor majd szépen ott lesznek Bocsiék a Neon, Balázsék a Classon, és minden marad a régiben, csak kicsit másképp. Ezért volt a nagy rinya. Amikor kiderült kik viszik a freiket, ezt már akkor megmondtam, hogy azok lesznek ott, akik a legjobban sírnak... Ennyi.Persze tisztában vagyok ezzel. Magára a változásra gondoltam, hogy ismét egy korszak vége, nem magát a Bochiékat siratom (isten ments!), nem is azért írtam, mert ők hiányoznak, hanem a rádió és "hangulata" és amit éreztem. Rinya, hiszti, önsiratás meg minden ide vagy oda, akkor is a Slágeren és a Danubiuson nőltem fel, és kész. Persze, hogy ha majd esetleg a Neo-nak és Classnak is lealkonyodik, és akik most hallgatják és esetleg ugyanúgy a rádió mellett cseperednek fel (amit kétlek,a mai fiatal generációból kinézve) akkor ugyanez a
Tegyük hozzá talán nem is baj, elnézve a mostani reggeli műsorok (izé) színvonalát...
Snake írta:A danubius hiteltelen lenne azokkal a zenékkel számomra, viszont a neo lehetne sláger kínálat, ha már a class egyre inkább Danu. még ha az első napon csak olyan zenét jáccottak ami véletlenül sem ment az elődön.kivéve knob: music, az az idétlen umbrella feldolgozás, meg miegyéb. szóval danubius 2