RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#32857  Szerző: mgabor

Cicoo írta:(De nem baj, hogy váltás volt, mert így tanulhattam egy új szót: "mutyizás". Azt még nem tudom, mit jelent pontosan, de valószínű azok sem, akik folyton ezt mondogatják, de sebaj..)[/size]
az az, amikor fű alatt megdumálják a felek, hogy szabálytalanul, okosban fogják véghezvinni a dolgokat :)
 #32856  Szerző: nyikolaj

Azért lázad a nép,mert azt hitte,hogy a szar rádiok helyett,végre lesz,2 jó rádio.
Helyette lett 2 még szarabb.Ezért!
 #32855  Szerző: Cicoo

árpi írta: az én kérdésem pedig az lenne,hogy arra nem gondol a t. Emmis Communication vezetősége, hogy ha a "politikai rádiót",azaz a NEO FM-et ha kizárják, akkor a Danubius nyerte volna el tőlük a frekit?
Gondolnak ők, de miért vallanák be, hogy tudják? Ők most a hírérték, meg az, hogy milyen igazságtalanság, hogy nem nyerészkedhetnek tovább, és nem növelhetik a csillagos zászlós ország GNP-jét, meg a saját zsebük tartalmát a magyarok nagyobb kárára, mint hasznára..
 #32851  Szerző: Cicoo

SzD írta:Eddig miért nem lázongott a nép?
Csak úgy kérdem...
Mert eddig volt két rádiójuk, ami a szokott szar színvonalon moshatta az agyukat a következő reklámig, és tovább, most meg zavarja őket, hogy valami újat kaptak a régi helyett, és jól megijedtek, hogy esetleg valami olyat fognak kapni, amin esetleg gondolkodniuk kell...

(De nem baj, hogy váltás volt, mert így tanulhattam egy új szót: "mutyizás". Azt még nem tudom, mit jelent pontosan, de valószínű azok sem, akik folyton ezt mondogatják, de sebaj..)
 #32850  Szerző: Vendég

SzD írta:Kérdezhetek valamit? Miért van mindenki azon felháborodva még mindig, hogy MOST politikai döntés született, mert összebeszéltek a pártok?! Tudomásom szerint mióta az ORTT létezik, mindig pártok által delegált emberek hozták a döntéseket. Vagyis az összes, az ORTT által hozott döntésre rá lehet mondani, hogy politikai párt mutyi van a hátterében (és ez valószínűleg helytálló is). Eddig miért nem lázongott a nép?
Csak úgy kérdem...
az én kérdésem pedig az lenne,hogy arra nem gondol a t. Emmis Communication vezetősége, hogy ha a "politikai rádiót",azaz a NEO FM-et ha kizárják, akkor a Danubius nyerte volna el tőlük a frekit?
 #32835  Szerző: mgabor

egon2 írta:Szia Mgabor!

8 ország nagykövete (még a Washingtoni Fehér házban is téma volt a magyar ORTT)is fel van háborodva ami az országos frekvenciákkal történt
Magyarországon!Negatív irányba halad a klíma Magyarországon ami a sajtószabadságot,és a külföldi cégeket illeti.Ezt nyilatkozták.

A Jobbik elitéli ami a két országos rádióval történt:
http://jobbik.hu/rovatok/kozlemeny/elit ... t_a_jobbik
Szia Egon.

Nyolc ország nagykövete és a washingtoni Fehér Ház lapított, mint szar a fűben, amikor szabályellenesen díjat csökkentettek a Slágernek, illetve szabályellenesen meghosszabíttották volna a jogosultságukat, persze, az nekik kedvezett. Ugyanígy lapítottak az RTL és az MTM-SBS kapcsán is, úgyhogy menjenek, ahova gondolom, annak ellenére, hogy szerintem se volt tiszta a pályáztatás, de pont azért kéne a Slágernek is mélyen hallgatni az ügyben és nem hisztizni, mert nekik se volt már az indulásuk se tiszta. Naháááát, mutyiztak a politikusok, jééééé, eddig csöndben kussolt mindenki, mert ugyanezt csinálja mindenki kicsiben az egész országban, pedig ezerszer fontosabb dolgok voltak, mint egy szánalmas rádió, mégis csak ezért képesek emberek az utcára menni?
A linkkel kapcsolatban: nekik meg mindegy, csak ugathassanak :)

A lényeg, hogy az emberek fejében van a baj, ők cseszték el a rendszerváltást is azzal, hogy saját magukkal szemben is szemet hunytak az ügyeskedések felett, hátha közelebb jutnak másoknál a húsosfazékhoz, a politika meg reagált az igényekre, tessék. Alternatívának meg a nemmondomkianevétcsakazértsepárt, agresszióval, bosszúval, dühhel, azon kívül meg nem sok mindennel. Köszi. Csak kilátástalanság van, az emberekben nincs felelősségérzet, csak a szaros bumerángjukat féltik.
 #32833  Szerző: SzD

Kérdezhetek valamit? Miért van mindenki azon felháborodva még mindig, hogy MOST politikai döntés született, mert összebeszéltek a pártok?! Tudomásom szerint mióta az ORTT létezik, mindig pártok által delegált emberek hozták a döntéseket. Vagyis az összes, az ORTT által hozott döntésre rá lehet mondani, hogy politikai párt mutyi van a hátterében (és ez valószínűleg helytálló is). Eddig miért nem lázongott a nép?
Csak úgy kérdem...
 #32830  Szerző: LuciFerko

egon2 írta:Szia Mgabor!

8 ország nagykövete (még a Washingtoni Fehér házban is téma volt a magyar ORTT)is fel van háborodva ami az országos frekvenciákkal történt
Magyarországon!Negatív irányba halad a klíma Magyarországon ami a sajtószabadságot,és a külföldi cégeket illeti.Ezt nyilatkozták.

-Felszámoljuk a cigánybűnözést!
-Létrehozzuk a csendőrséget!
-Visszahozzuk a Bumerángot!
garantált a siker! :party:
 #32827  Szerző: egon2

Szia Mgabor!

#32824  Szerző: LuciFerko

ne adjunk ötleteket :D
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 149