RADIOSITE Fórum

• Class FM

#32868  Szerző: mgabor

nyikolaj írta:Ez ugyanolyan,mint ha mész a sétálón,és egy több fős társaság megkér,hogy belehallgatnál Rézműves Dömötör egyik számába?
Néznék egy furát,aztán ott hagynám őket lazán.
Miért?
Mert nem érdekelne.
Ja, mert ha a Szállj el kismadarat mondanák, leállnál velük a sétáló közepén? :D
 #32867  Szerző: LuciFerko

:lol:
 #32866  Szerző: SAM

Nekem (többségében) bejön! :)

Örülök például Michael Bublénak, akinek nevének kimondásával még nincs egyetértés a műsorvezetők között...

Mondjuk emlékszem, hogy az Oceana Cry, Cry, Cry című számának felkonferálásával is akadtak problémák korábban a Danubiuson.

Összességében változatosak a zenék, bár talán egyre több a sz.rrá játszott Danubius zene a Classon! :(
 #32865  Szerző: Cicoo

nyikolaj írta:Ez ugyanolyan,mint ha mész a sétálón,és egy több fős társaság megkér,hogy belehallgatnál Rézműves Dömötörtő egyik számába?
Miért?
Mert nem érdekelne.
Ha sokan lenének, és lennének náluk súlyos, nagy és kemény eszközök, meg tudnának győzni, bizonyosan.. :lol:
 #32864  Szerző: mgabor

nyikolaj írta:Attól,hogy új még lehet jó.De ezek nem jók.(finoman fogalmazva)
a Neóról tudok nyilatkozni, van benne tényleg, ami gáz (Balásy Panna hangjától kezdve az elcseszett keveréseken át Winklerék első, csütörtöki műsoráig), de az, hogy másodperckorlát nélkül, élőben beszélnek, és széles, nem kiszámítható a zenei kínálat (egyébként csomó ismert is van közte...), az egy olyan dolog, ami nekem iszonyatosan hiányzott a rádiózásból. úgyhogy türelmes vagyok a hibákkal is...
 #32863  Szerző: Cicoo

mgabor írta:neeem, de hátha rájönnek, hogy Isten odafenn lakozik, nem a rádióban hattól tízig...
Áh, inkább azt fogják mondani, hogy Isten nem létezik, mert elvették a kedvenc rádiójukat..
 #32862  Szerző: nyikolaj

Ez ugyanolyan,mint ha mész a sétálón,és egy több fős társaság megkér,hogy belehallgatnál Rézműves Dömötör egyik számába?
Miért?
Mert nem érdekelne.
 #32859  Szerző: mgabor

Zsolt írta:Oké, hogy az emberek 90%-a azt szereti hallani ami ismerős, de...
ezt még szerintem a cucilizmustól kezdve verték a társadalomba, hogy ne nagyon gondolkodjanak, mert bírálni találnák a rendszert, aztán a kapitalizmusban folytatták, mert kételkedni találnának a reklámokban :)
 #32858  Szerző: Zsolt

nyikolaj írta:Attól,hogy új még lehet jó.De ezek nem jók.(finoman fogalmazva)
Akkor ezt írd! Tehát szubjektíven neked nem tetszik... azzal ugye sokat nem lehet kezdeni. Szerintem is szar, a Danubiusé is szar volt, úgyhogy ezért nem is szóltam egy árva kukkot sem ebben a topicban.
 #32854  Szerző: Zsolt

nyikolaj írta:Akor másképpen kérdezem:
Ezek a zenék eddig hol voltak/hol porosodtak?
Szerintem nem véletlen,hogy nem játszotta egyik országos sem,és a helyiek sem.
A Klasszon 10 egymást követő zenéből tudod mennyi ismerős?
Össz-vissz:1.És nem azért mert nem vagyok tájékozott a zenei világban.
Mint már korábbann írtam,a műsorvezetők se tudják milyen music szól.
Jó, én meg úgy vagyok ezzel, hogy a rádióban olyan számokat szeretek hallani amiket nem ismerek. Annak komolyan mi értelme van, ha 10 zenéből folyamatosan 10-et ismerek?
Oké, hogy az emberek 90%-a azt szereti hallani ami ismerős, de...
  • 1
  • 468
  • 469
  • 470
  • 471
  • 472
  • 510