RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#33414  Szerző: Vendég

Úgyhallom,hogy ez a rádió inkább fiatalít,mintsem a Slágeres vonalra áll rá. Véleményem szerint ez hiba, a legtöbben úgyis a Slágert hallgatták.
 #33127  Szerző: szemilan

Juventus.hu fórumról:

Sziasztok! Új hallgatótok vagyok, meguntam a 2 új rádiót. Nagyon jó a zenétek, csak így tovább!

Eddig bírta a kedves hallgató a 2 újat...látszik menyire hiányzik az embereknek az ami eltűnt.
Jah és egyébként tervben van hogy a Juventus esti sávja "újáéled".
Gondolom műsorvezetés stb.
Én remélem hogy ez így lesz.
 #32973  Szerző: mgabor

Luigi írta:Igazán nem kötözködésképpen, de majd kb 2 hónap múlva a mostani "újdonság" fog unalomig ismételt "sz*rrá" kopni.
attól függ, hogy csinálják, csütörtök óta azért még sok ismétlést nem hallottam rajta...
 #32964  Szerző: Luigi

Igazán nem kötözködésképpen, de majd kb 2 hónap múlva a mostani "újdonság" fog unalomig ismételt "sz*rrá" kopni.
 #32957  Szerző: mgabor

én azt a sok szar unalomig ismertet untam :)
 #32941  Szerző: djlacee

merthogy unta azt a sok szar ismeretlen zenét
Hát de ez a lényeg :shock:
 #32940  Szerző: mgabor

hihetetlen, hogy még nem tudunk túllépni ezen a szarozáson
 #32939  Szerző: Mipi

Most nézem hogy a Juventus a második leghallgatottabb a streamstat.hu alapján. Több mint 3000 -en hallgatják.

Hétvégén tapasztaltam ki hogy viszonyul az új rádiókhoz. Háát anyukám az hallgatta fél óráig a NEO -t. Utána idegesen ki is kapcsolta azért merthogy unta azt a sok szar ismeretlen zenét. Meg elege volt már a sok magyar zenéből is. 2 emberrel is utaztam kocsival. Mindenki régen a Danubius, Slágert hallgatta. Most meg az MR2 szólt a kocsijukban.
 #32775  Szerző: mlaszlo

Tegnap hallgattam az interneten a Békéscsabai Juventus-t és délután élő betelefonálós kívánságműsor volt, sokkal jobb volt, mint a Budapestin az előre rögzített, szerintem nyugodtan átvehetnének egy ilyen műsort 17 és 20 óra között a központi műsorra is.
 #32292  Szerző: szemilan

Slágernélé megmaradt ez igaz.
Egyébként nem tudom hogy milyen esélyekkel indul újra a 2 rádió.
Slágernek talán több esélye van. És a vidéki hallgatókat azért a Juvenuts elére a BP-i frekivel.

Én remélem hogy nő a Juventus tábora továbbra is, és hogy nem fog majd csökkenni.
  • 1
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 260