Welker Gábor hangja is hallható a Jáksó műsorában......
Üdvözlettel:
Boly
Egészség legyen és frekvencia
Boly
Egészség legyen és frekvencia

Zoey írta:Budapesten a Naplós mérés havonta van...Attis írta:Amúgy vízválasztó lesz a két rádió életében a következő hónapban esedékes hallgatottsági felmérés.Jövő hónapban? Nem januárban szoktak mérni? Vagy most csinálnak korábban az új rádiók miatt? Érdekes lenne az eredmény szerintem....
Amúgy én a hírblokkokon gondolkodtam. Van, hogy reggel 8-kor hallom az egyik hírszerkesztőt, és fél nappal később is még ő nyomja. Mindenhol ilyen durva? Mármint a munkaidejük...
Egyébként szerintem a hírblokkokat is jobban megcsinálta a Class. Jobb a gumizene, jobbak a hangok, nem bakiznak annyit stb...Ja, meglepődtem, hogy az eddig MR2-ős Kőváry Anett is átjött ide...
Attis írta:Amúgy vízválasztó lesz a két rádió életében a következő hónapban esedékes hallgatottsági felmérés.Jövő hónapban? Nem januárban szoktak mérni? Vagy most csinálnak korábban az új rádiók miatt? Érdekes lenne az eredmény szerintem....
árpi írta:ClassFM-re reggel Bochkorék kellenének, 10-től 2-ig Áron és Piros, 2-től 6-ig Balázs és Vadon JAni drivetime műsorral, 6-tól Jáksó...Ez így tényleg tök jó!