RADIOSITE Fórum

• Class FM

#33019  Szerző: LuciFerko

emergency CD? :shock:
 #33018  Szerző: giallarosa

A Class-on egy ideje az Igazából szerelem zenei CD-ről mennek a dalok, szignál nélkül... Csak akkor tűnt fel, amikor Kelly Clarkson The trouble with love is, Dido Here with me után megszólalt Bill Nighy Christmas is all around-ja... :S Mondjuk nekem egyik kedvenc filmem, szóval nem gond... csak meglepődtem. :)
 #33017  Szerző: reaxol

Nekem egyre jobban tetszik ez a rádió, változatosak a zenék, jó hangulatú a műsorvezetés, szép a hangzása és este 10 után igazi gyöngyszemekre lehet akadni. Végre nem ugyanaz a 10 szám szól naponta ötezerszer megismételve. Nem gondoltam, hogy a Szever Pali bácsi ilyet is tud!
 #32991  Szerző: djlacee

Reggel NEO hosszú hírblokkot is két júzer mondta
 #32989  Szerző: Cicoo

Zoey írta: Amúgy én a hírblokkokon gondolkodtam. Van, hogy reggel 8-kor hallom az egyik hírszerkesztőt, és fél nappal később is még ő nyomja. Mindenhol ilyen durva? Mármint a munkaidejük...
Lehet, hogy konzerv a hírblokk. Meg országos rádión biztos nem akkora meló hírblokkot gyártani, mint egy helyin, így simán lehet hosszabb a munkaidő. Azért ott többféle hírből lehet válogatni.
 #32984  Szerző: Sakál

Régen szinte testvérek voltak! :lol: :shock: ^^ :P :D
 #32979  Szerző: Richmonde

Sakál írta:
Richmonde írta:Az utca emberei, az újságos, a zöldséges, a boltos, a buszsofőr, a kamionos és a buszvezető.
Úgy látszik, buszosokkal gyakrabban találkozol, mint egyéb foglalkozásúakkal... :lol:
Attó függ mit értesz "egyéb" alatt... :lol: de amúgy leesett :gülü:
 #32974  Szerző: Sakál

Richmonde írta:Az utca emberei, az újságos, a zöldséges, a boltos, a buszsofőr, a kamionos és a buszvezető.
Úgy látszik, buszosokkal gyakrabban találkozol, mint egyéb foglalkozásúakkal... :lol:
  • 1
  • 464
  • 465
  • 466
  • 467
  • 468
  • 510