RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#33103  Szerző: klm

live írta:Az milyen kemény, hogy a radiocafé-t többen hallgatják most online mint ezt a szart :)
Ha a streamstat.hu-n nézitek, azért az nem egy szentírás. Pl. a radiocafé-nál folyamatosan kisebb adatot mutat, mint a valós online hallgatottság, mert vegyesen vannak shoutcast-os és icecast-os szervereink, és a streamstat valamiért nem látja mindet, ill. nem adja hozzá az összeghez az összes user-t. Ilyen alapon könnyen lehet, hogy más rádióknál sem pontos a streamstat-on látható érték.
 #33096  Szerző: Vendég

live írta:Az milyen kemény, hogy a radiocafé-t többen hallgatják most online mint ezt a szart :)
egyébként meg nem szar... :unott:
 #33095  Szerző: Vendég

szerintem a radioneo.hu domain miatt van. sokan a neofm.hu-n keresik és nem találják.

OFF
Mo.-n kívül van még olyan ország, ahol 2 hét mire elbírálnak egy domain kérelmet? :S
 #33093  Szerző: live

Az milyen kemény, hogy a radiocafé-t többen hallgatják most online mint ezt a szart :)
 #33089  Szerző: donder

De nagy lelkű az Antenna Hungária... :)
 #33088  Szerző: klm

Még egy info: nem tudom, ki és honnan vette, hogy a Neo-ban Nautilus van. Nem az van. Zenon van.
 #33087  Szerző: Richmonde

Omnia vs. Orban :lol: én pl. az Omniára esküszöm, mondom ezt úgy, hogy volt mindkettővel dolgom. A szakik is azt mondják, hogy az Omnia többet tud hangzásban, csak be kell jól állítani. Egyébként amennyire én tudom sokan Omniáznak mostanában a régi Orban-osok közül. Többek közt mi is. Most egy One van :D de érkezik lassan a 6-os. Fóti Ferinek meg köszönjük ^^
 #33086  Szerző: klm

reaxol írta:
SzD írta:Azoknak, akiknek problémájuk van a hangzással...

Kép
Részben igaz. De ez a Sláger egyik volt Orbanja. A Sláger miért nem szólt szarul, a Danubius se, a Kék Duna se, a Petőfi se? Nem kellett volna hozzányúlni és elkurni a beállításokat. Az Orban procik a legjobbak, nagyon jól be lehet őket állítani, eszméletlen hangzást ki lehet hozni belőlük az Omniaval ellentétben, amivel csak szenvedni lehet jól beállítani nem. Ha az Orbant csak elrontani tudták mit kezdenek majd az Omniaval?

Amúgy mindkét adásprocit magyar ember találta fel ezt tudtátok? Frank Fóti (Omnia) és Róbert Orbán.

Na helló, akkor most már nem bírtam tovább ezt a nagy okosság-áradatot (itt tényleg mindenki ennyire ért mindenhez...?), és beregisztráltam ide is.

Tehát:

1. Lehet, hogy az Orban jól be volt állítva a Slágerhez, csak azt felejted el, hogy nem mindegy, a láncban milyen eszközök vannak előtte, milyen beállításokkal. Tehát a Slágernek beállított proci beállításai a Neo ideiglenes, korlátozott képességű cuccaihoz biztosan nem jók.

2. Hogy az Orban a jobb vagy az Omnia, ez szerintem kb. olyan vita, mint hogy egyesek a Sony-ra esküsznek, mások meg a Panasonic-ra. A radiocaféban nagyon szeretjük az Omniát, pedig az még csak a 3-as sorozat. Szerintünk jobban szólunk vele, mint ahogy a Sláger bármikor szólt az életben. :)
 #33081  Szerző: zenefalo

Lady Gaga:Paparazzi a Neon :sick:
 #33077  Szerző: kabos7

reaxol írta:
SzD írta:Azoknak, akiknek problémájuk van a hangzással...

Kép
Részben igaz. De ez a Sláger egyik volt Orbanja. A Sláger miért nem szólt szarul, a Danubius se, a Kék Duna se, a Petőfi se? Nem kellett volna hozzányúlni és elkurni a beállításokat. Az Orban procik a legjobbak, nagyon jól be lehet őket állítani, eszméletlen hangzást ki lehet hozni belőlük az Omniaval ellentétben, amivel csak szenvedni lehet jól beállítani nem. Ha az Orbant csak elrontani tudták mit kezdenek majd az Omniaval?

Amúgy mindkét adásprocit magyar ember találta fel ezt tudtátok? Frank Fóti (Omnia) és Róbert Orbán.
Amúgy igazad van valahol. De ha mocsok minőség megy be az Orban-ba abból nem lesz jobb. Max a nem szép dolgokat is szépen kiemeli. :)

Lehet nekik OMNIA szakijük van. Ki tudja. Mire jönnek a "bumerángék" addigra biztos javítanak valamit a hangzáson. :yeah:
  • 1
  • 527
  • 528
  • 529
  • 530
  • 531
  • 584