RADIOSITE Fórum

• Class FM

#33181  Szerző: mlaszlo

Richmonde írta:Na akkor most ismét kezdődik egy újabb találgatás és titkolózás hullám. Szerintem az index ismét hozza a formáját. Csabaházi Aba már ma úgy konfolta, hogy hétfőtől jönnek Balázsék.
A reggeli műsorban is többször mondták, hogy 30-ától jönnek Balázsék és napközben is mennek ajánlók, hogy nov. 30-ától visszatérnek. Nem hinném, hogy csak 1 hónapra szerződtetnék őket.
 #33179  Szerző: Richmonde

Na akkor most ismét kezdődik egy újabb találgatás és titkolózás hullám. Szerintem az index ismét hozza a formáját. Csabaházi Aba már ma úgy konfolta, hogy hétfőtől jönnek Balázsék.
 #33178  Szerző: mlaszlo

Boros Lajos és Bochkor Gábor szabad

A Sláger Rádió tulajdonosa, az amerikai Emmis kivonul az országból, ezért elengedik az országos frekvenciáját elvesztő rádió két húzónevét. Várhatóan a Class FM-re szerződnek. :S :shock:

Most az index van félreinformálva vagy tényleg a Class FM tárgyal a Bumeráng átvételéről? Eddig nem arról volt szó, hogy valószínűleg a Neo FM-re kerülnek? A Class FM-re úgyis ott a Pirítós.
 #33168  Szerző: LuciFerko

szerintem ez nem gond :)
 #33159  Szerző: Vendég

észrevettétek,hogy a Class Fm-en a legtöbb zenéből nem radio edit, hanem extended mix / album verzió megy?

nem tudom eldönteni,hogy ez most jó, vagy rossz.Érdekes... :shock:
 #33147  Szerző: Promenád

http://classfm.net/ - nézzétek meg az oldalt, hátha van rajta esetleg egy-két ínfó :)
 #33108  Szerző: gobbi

nem a zenonnal van ott a gond, hanem csak a daletről nehéz átszokni :) de tényleg :shock:
 #33098  Szerző: Vendég

megint meghalt...
de igazából csak Jáksó alatt csinálja... :D
 #33094  Szerző: reaxol

Nincs valakinek egy felesleges adásvezérlő szoftvere otthon? :D Mert oda lehetne adni a Classosoknak, ez az óránkénti kétszeri Zenon összeomlás->csend->Emergency CD kezd nagyon gáz lenni... :wailing:
 #33073  Szerző: erogen

zenefalo írta:Kb.3-4 napja a Class-nak agyonprocesszált lett a hangzása,a magasak torzítanak,dinamikátlan lett,pedig előtte jobb volt :gülü:
Igen.Bár egy gagyi kínai rádión így jobb a hang,de egy hifinél viszont nagyon rossz...... :S :S
  • 1
  • 462
  • 463
  • 464
  • 465
  • 466
  • 510