RADIOSITE Fórum

• Külföldi műholdas és kábeles csatornák

#33273  Szerző: djlacee

Máshol is ilyen ám az MTV, neten már láttam Hollandot, Portugált és mindegyiken ilyen f_s valóságsók mentek :@ deminek ... MTV Indián viszont még van ZENE !!
 #33271  Szerző: donder

SzD írta:
mgabor írta:ez a Music TV, ami Magyarországon van, ez egy embernek menjen, annak, aki összerakta ilyen szarra, de semmi mást ne tudjon nézni :)
Pedig jónak ígérkezett.
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mégis ki(k)nek szól? ...
"80 éven aluliak számára csak szülői engedéllyel, vagy nagyobb felügyelete mellett ajánlott!" :lol:
This FIKA by Comedy Central -> Susogós Mackók
Viccet félretéve, tényleg semmi nem is írja le sehol sem, és még ki sem lehet következtetni hogy ki a nagynénémnek szól. Egyig portál vagy fórum, asszem az INDEX.hu foglalkozott egyszer régen ezzel, hogy nem tudják megállapítani hogy kiket céloznak meg a műsorukkal. El is nevezték a "bő nézettségű" TV-nek. Amúgy én a Pimp my ride, south park, és a The Fist of Zen (A Zen ökle) -én kívül nem nagyon nézem ezt a TV-t. Inkább szavi a Discovery-e...
 #33266  Szerző: SzD

mgabor írta:ez a Music TV, ami Magyarországon van, ez egy embernek menjen, annak, aki összerakta ilyen szarra, de semmi mást ne tudjon nézni :)
Pedig jónak ígérkezett.
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mégis ki(k)nek szól? Még a Viva-nál nagyjából el tudom képzelni, meg ott azért néha egy kis zene is megy, amit nyilván szeret egy bizonyos réteg, de a magyar MTV... :vomit:
Zsír, hogy nekünk mindenből a szar jut. :( Még jó, hogy van internet, meg beszélek annyira angolul, hogy ne essek kétségbe, ha valamit angolul kell néznem/hallgatnom, mert megértem azokat. :) Ez mondjuk nem kifejezetten a zenés tévékre vonatkozik, hanem úgy általában a TV-s műsorokra. Mert ugye Magyarországon hemzsegnek a jó filmek, sorozatok, egyebek. :|
 #33265  Szerző: djlacee

MusicMix lehetne DVB-T -n :D
 #33258  Szerző: mgabor

donder írta:
LuciFerko írta:olasz mtv is így megy :)
Az éterben? Ne már, akkor itt is menne, ja, de hát a konkurencia megint közbeszól..., emlékszem még a két alap tv-vel, a tv2 vel és az rtllel is botrányozott az ORTT pár éve... de mindegy ez nem a mi dolgunk, de azért tényleg mehetne a M(usic)TV sugározva... ;)
ez a Music TV, ami Magyarországon van, ez egy embernek menjen, annak, aki összerakta ilyen szarra, de semmi mást ne tudjon nézni :)
 #33254  Szerző: donder

LuciFerko írta:olasz mtv is így megy :)
Az éterben? Ne már, akkor itt is menne, ja, de hát a konkurencia megint közbeszól..., emlékszem még a két alap tv-vel, a tv2 vel és az rtllel is botrányozott az ORTT pár éve... de mindegy ez nem a mi dolgunk, de azért tényleg mehetne a M(usic)TV sugározva... ;)
 #32809  Szerző: LuciFerko

olasz mtv is így megy :)
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 69