RADIOSITE Fórum

• Külföldi műholdas és kábeles csatornák

#33286  Szerző: donder

djlacee írta:
mgabor írta:...
donder:
Jó hogy nem USA-ban lakunk, ott egy félórás híradót megszakítanak 3 reklámblokkal :)
Erre csak annyit tudok mondani hogy azok sem normálisak! :)
 #33285  Szerző: donder

mgabor írta:
djlacee írta:Egyébként VIVA meg 4! miért nem? :)
mert se trendi tini, se nő nem vagyok :D
:lol: :lol: :hehe: :hehe:
 #33283  Szerző: djlacee

mgabor írta:...
Naa, Viván elég sok józene is szokott menni, David Guettától Scooteren át Anima Sound Systemig :). 4!-en meg futballmeccs, Esti frizbi stb...

donder:
Jó hogy nem USA-ban lakunk, ott egy félórás híradót megszakítanak 3 reklámblokkal :)
 #33282  Szerző: mgabor

djlacee írta:Egyébként VIVA meg 4! miért nem? :)
mert se trendi tini, se nő nem vagyok :D
 #33279  Szerző: SzD

Nekem nem is az ilyen jellegű dolgokkal van bajom, hanem azzal, hogy egy zenei csatornán miért csak éjjel van zene (vagy talán még akkor sem)?! :x
Most is valami idióta műsor megy. Bár lehet, hogy jó, de én csak annyit láttam, hogy egy csaj áll egy meztelen csávó seggénél és épp epilálni szeretné.
 #33278  Szerző: donder

Amúgy az a kib***ott szar az MTV ben hogy két filmrész között berakják, sorolom: 15 reklám (ez kb 3 perc), egy Crispy News a maga piruláival, egy Music Awards nyertese bejátszás, 50000000... TV-ID, meg vagy 2 közérdekű közlemény. Na ennyit az MTV ről, meg a fasz reklámidőijéről. ui: megszámoltam ez eggyütt mennyi perc: kerek 9 perc 11 másodperc... Gondolom tudjátok ez milyen szar... :x
 #33277  Szerző: djlacee

Egy ideig ugye MTV EMA riportok mentek, most meg MTV PUSH, minden második blokkban ugyan az a klip...
Egyébként VIVA meg 4! miért nem? :)
 #33276  Szerző: mgabor

ezen az itteni szar mtv-n még a south parkot is össze-vissza adják, eleve az, hogy lemegy egymás után két rész, de az első az, ami az előző nap a második volt; a részek nem is sorrendben mennek, hanem ahogy épp sikerül; nyár közepén meg hetekig feszt karácsonyi epizódokat élvezhettünk... ja, meg amikor minden nap a reklámszünetben ugyanúgy a bulletproof klip ment le... (nemtom megy-e még, mert egy idő után elvesztettem a türelmem és ment hátra a viva, romantica, story és hasonló színvonalas adók mellé a csatornalistában :))
 #33275  Szerző: Szd96

Susogós Mackók 4ever!!!
 #33274  Szerző: SzD

donder írta:Comedy Central -> Susogós Mackók
Na az viszont kurva jó! :) Kár, hogy itthon nem tudok nézni CC-t, csak a barátnőmnél, de oda meg nem tévézni járok. A YouTube-ra meg csak pár rész van belőle feltöltve... :(
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 69