RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#33394  Szerző: kabos7

1. Ó, ne gondold, hogy megégetem magam. Nagyon rég megtanultam vigyázni magamra.
2. Azt se gondold, hogy olyan könnyű engem megbántani. Évek óta lepereg rólam a sok okoskodás café-ügyben is, még inkább le fog peregni Neo-ügyben. De néha jól esik helyretenni egy kicsit a dolgokat a fejekben. :) Ha valakiében nem sikerül, az az ő egyéni szoc. problémája (hogy a Te - bocs, de lássuk be: kissé közhelyes - szavaidat használjam).
3. Szerintem ha azt hiszed, hogy Te vagy az, aki "röviden, velősen összefoglal egy adott helyzetet", miközben fogalmad sincs, hogy VALÓJÁBAN mi van, akkor én ezt változatlanul okoskodásnak nevezem. De meg ne bántódj. ;)

Nem szeretném tovább ragozni ezt, mivel egy csomó tényt, ami a valós helyzetet tükrözi, egész egyszerűen nem írhatok meg ide, mert jelen pillanatban azzal még üzleti érdeket sértenék. Úgyhogy kénytelen leszek hol mosolyogva, hol bosszankodva elnézni a sok találgatást, amelyek egy része persze mint "tuti infó" fog itt továbbra is megjelenni... Na, viszont ez az, ami már valóban az én "egyéni szoc. problémám". ;)

További kellemes szakértést!

(P.S.: Ki beszélt itt az Omnia One-ról? És ki mondta, hogy egy olyan Orban van most nálunk, ami a Slágeré volt? Valaki beírta ide ezeket, oszt' most már mindenki kész tényként kezeli... Vicces.)
Részemről
1. Kezdem a végén. Omnia one, azt nem NEO-hoz tartózik, csak volt róla szól. Sorry, nem különült el az irandomban, de gondolom rájöttél.

2. Slágeres ORBAN-t nem én találtam ki, nekik 8500 jük van volt. Valaki írta is, hogy ami a Slágernek jó az miért nem jó a NEO-nak. Erre meg azt mondom azért nem jó, mert nem a NEO-é. Ennyi. Megjön a NEO OMNIA 1 hónap, 2 hónap múlva térjünk vissza rá, mármint a hangzásra. Engem nem hajt a tatár, a NEO engedélye meg pár évig még kitart. (NEO-nak OMNIA-ja lesz azt ha jól emlékszem Te írtad)

3. Nem vagyok az AKI és nem is gondolom azt hogy vagyok AKI, pontosan tisztában van a NEO helyzetével. "Helyzetjelentést" tettem a magam tapasztalt és tudott információk alapján. Röviden összefoglalva az Én véleményem az lenne, hogy "SZAR", de nem jelentem ezt ki egyértelműen, mert NEO-t összerakták, működik, és dolgoznak rajta. Akkor lenne igazán SZAR ha még mindig rakosgatnák. Nem írnám le az rádió működésért dolgozókat.

4. Elfogadom, hogy nem írsz ide bizonyos információkat érthető okokra hivatkozva, meg ugye ott van az "megégés lehetősége" :) Értem, értjük. Minden a maga idejében ki fog derülni, biztos vagyok benne.

5. Közhelyes szavak - közhelyes szavakat szűlnek!

6. Nem sorrendeben válaszoltam. :)

7. Örülök, hogy a fórumban van olyan ember aki tud tényekkel és 100%-ban érdemi információval szolgálni felmerülő NEO-s kérdésekre. Bár lenne minden hasonló kaliberű cégnél (nem csak rádió) "Fórum szóvivő"!!!

8. Ha valami nem jó, akkor nem fogom arra azt mondani, hogy JÓ!
 #33367  Szerző: klm

árpi írta:Szia klm!

Egyet árulj el,ez talán publikus.
A rádió neve most akkor Neo, vagy Neo FM?

Adásban mindig Neo-t mondtok, a logo viszont Neo Fm...

Tudom,egetrengetöen lényeges kérdés, de azért jó lenne tisztázni, na. :D
Szia árpi!

Mint írtam, én tartalmi kérdésekben nem vagyok illetékes. Ugyanez igaz az arculati dolgokra is. De amennyire tudom, nincs szigorú előírás arra vonatkozóan, hogy adásban hogyan kell mondani a nevet. Egy dolog a logo, és egy másik dolog, hogy a hallgatók idővel majd úgyis csak Neo-nak fogják egymás közt nevezni ezt a rádiót. Ennek fényében nincs azzal semmi gond, ha a műsorvezetők már most is csak simán Neo-t mondanak...
 #33311  Szerző: Vendég

Szia klm!

Egyet árulj el,ez talán publikus.
A rádió neve most akkor Neo, vagy Neo FM?

Adásban mindig Neo-t mondtok, a logo viszont Neo Fm...

Tudom,egetrengetöen lényeges kérdés, de azért jó lenne tisztázni, na. :D
 #33310  Szerző: zenefalo

Szerintem a Neo hangzása így a legjobb,a Class-ét már elkúrták :gülü:
 #33309  Szerző: mgabor

szerintem abszolút nem szól tragikusan, nekem inkább pozitívum, hogy nincs szarráprocesszálva... :)
(főleg, hogy így gagyibb vevőnél már nem ver bele a mi adónkba, mint a sláger tette :D)

amúgy hallottam én már "én-nagyon-értek-hozzá-és-pikkpakk-beállítom-az-orbant" hangzást, nem volt benne sok köszönet. arra jó volt, hogy vakuljon a paraszt. akkor már inkább ilyen legyen :)
 #33307  Szerző: klm

kabos7 írta:Részben igaz. De ez a Sláger egyik volt Orbanja. A Sláger miért nem szólt szarul, a Danubius se, a Kék Duna se, a Petőfi se? Nem kellett volna hozzányúlni és elkurni a beállításokat. Az Orban procik a legjobbak, nagyon jól be lehet őket állítani, eszméletlen hangzást ki lehet hozni belőlük az Omniaval ellentétben, amivel csak szenvedni lehet jól beállítani nem. Ha az Orbant csak elrontani tudták mit kezdenek majd az Omniaval?

Amúgy mindkét adásprocit magyar ember találta fel ezt tudtátok? Frank Fóti (Omnia) és Róbert Orbán.

Na helló, akkor most már nem bírtam tovább ezt a nagy okosság-áradatot (itt tényleg mindenki ennyire ért mindenhez...?), és beregisztráltam ide is.

Tehát:

1. Lehet, hogy az Orban jól be volt állítva a Slágerhez, csak azt felejted el, hogy nem mindegy, a láncban milyen eszközök vannak előtte, milyen beállításokkal. Tehát a Slágernek beállított proci beállításai a Neo ideiglenes, korlátozott képességű cuccaihoz biztosan nem jók.

2. Hogy az Orban a jobb vagy az Omnia, ez szerintem kb. olyan vita, mint hogy egyesek a Sony-ra esküsznek, mások meg a Panasonic-ra. A radiocaféban nagyon szeretjük az Omniát, pedig az még csak a 3-as sorozat. Szerintünk jobban szólunk vele, mint ahogy a Sláger bármikor szólt az életben. :)[/quote]

Szerintem nem okoskodás ha itt röviden velősen összefoglalnak egy adott helyzetetet. Az pedig, hogy Te közel vagy a tűzhöz (meg ne égesd magad) az Te egyéni szoc problémád. Aki valamit konyít hozzá feltételezi, hogy nov 19 után 1 héttel nem fog minden klappolni. (erre mondtam azt, hogy "De ennyire?")

Amikor azt írtam, hogy nem mindegy mivel táplálod meg az ORBAN-t akkor arra értettem, hogy nem mindegy milyen eszközöket használnak előtte. Keverő, mic proci, mic, AD / DA átalalkítók, egyéb láncban szereplő eszközök. Így érthető lehet a kérdés, akkor nem Te okoskodsz?

Nem kívánlak megbántani! Gondolom ha elég közel vagy a tűzhöz, akkor tudod mitől működik egy rádió, mitől szól úgy ahogy. Jelenleg sokan mondják, hogy nem kóser a hangzás. Ha nekem azt mondják, hogy igen dolgoznak rajta, elhiszem. Ha azt mondják jön az új proci. Elhiszem. Térjünk vissza rá 1 hónap múlva, hogy szól majd akkor! Feltételezem addigra az OMNIA v. ORBAN megérkezik, és lesz rá idő beállítani. Megcáfolva az eddigi kritikákat!

Az OMNIA vs ORBAN vitába azért nem szállnék be mert köztudottan mindkettő eszköznek meg van a maga előnye, vagy hátránya. Ez hit kérdése és tapasztalat. Nyilván az idő eldönti. Danubius is ha jól tudom OMNIA val ment aztán ők is váltottak ORBAN ra. Szal mindenki azt vesz amire van pénze, meg amiről meggyőzték, és amilyen vallása!

Amúgy az OMNIA ONE azért jó választás mert ÁR/ÉRTÉK arányban mostanság a legjobb választás. Főleg mióta MPX limit korszakát éljük.[/quote]

1. Ó, ne gondold, hogy megégetem magam. Nagyon rég megtanultam vigyázni magamra.
2. Azt se gondold, hogy olyan könnyű engem megbántani. Évek óta lepereg rólam a sok okoskodás café-ügyben is, még inkább le fog peregni Neo-ügyben. De néha jól esik helyretenni egy kicsit a dolgokat a fejekben. :) Ha valakiében nem sikerül, az az ő egyéni szoc. problémája (hogy a Te - bocs, de lássuk be: kissé közhelyes - szavaidat használjam).
3. Szerintem ha azt hiszed, hogy Te vagy az, aki "röviden, velősen összefoglal egy adott helyzetet", miközben fogalmad sincs, hogy VALÓJÁBAN mi van, akkor én ezt változatlanul okoskodásnak nevezem. De meg ne bántódj. ;)

Nem szeretném tovább ragozni ezt, mivel egy csomó tényt, ami a valós helyzetet tükrözi, egész egyszerűen nem írhatok meg ide, mert jelen pillanatban azzal még üzleti érdeket sértenék. Úgyhogy kénytelen leszek hol mosolyogva, hol bosszankodva elnézni a sok találgatást, amelyek egy része persze mint "tuti infó" fog itt továbbra is megjelenni... Na, viszont ez az, ami már valóban az én "egyéni szoc. problémám". ;)

További kellemes szakértést!

(P.S.: Ki beszélt itt az Omnia One-ról? És ki mondta, hogy egy olyan Orban van most nálunk, ami a Slágeré volt? Valaki beírta ide ezeket, oszt' most már mindenki kész tényként kezeli... Vicces.)
 #33305  Szerző: kabos7

Részben igaz. De ez a Sláger egyik volt Orbanja. A Sláger miért nem szólt szarul, a Danubius se, a Kék Duna se, a Petőfi se? Nem kellett volna hozzányúlni és elkurni a beállításokat. Az Orban procik a legjobbak, nagyon jól be lehet őket állítani, eszméletlen hangzást ki lehet hozni belőlük az Omniaval ellentétben, amivel csak szenvedni lehet jól beállítani nem. Ha az Orbant csak elrontani tudták mit kezdenek majd az Omniaval?

Amúgy mindkét adásprocit magyar ember találta fel ezt tudtátok? Frank Fóti (Omnia) és Róbert Orbán.[/quote]

Na helló, akkor most már nem bírtam tovább ezt a nagy okosság-áradatot (itt tényleg mindenki ennyire ért mindenhez...?), és beregisztráltam ide is.

Tehát:

1. Lehet, hogy az Orban jól be volt állítva a Slágerhez, csak azt felejted el, hogy nem mindegy, a láncban milyen eszközök vannak előtte, milyen beállításokkal. Tehát a Slágernek beállított proci beállításai a Neo ideiglenes, korlátozott képességű cuccaihoz biztosan nem jók.

2. Hogy az Orban a jobb vagy az Omnia, ez szerintem kb. olyan vita, mint hogy egyesek a Sony-ra esküsznek, mások meg a Panasonic-ra. A radiocaféban nagyon szeretjük az Omniát, pedig az még csak a 3-as sorozat. Szerintünk jobban szólunk vele, mint ahogy a Sláger bármikor szólt az életben. :)[/quote]

Szerintem nem okoskodás ha itt röviden velősen összefoglalnak egy adott helyzetetet. Az pedig, hogy Te közel vagy a tűzhöz (meg ne égesd magad) az Te egyéni szoc problémád. Aki valamit konyít hozzá feltételezi, hogy nov 19 után 1 héttel nem fog minden klappolni. (erre mondtam azt, hogy "De ennyire?")

Amikor azt írtam, hogy nem mindegy mivel táplálod meg az ORBAN-t akkor arra értettem, hogy nem mindegy milyen eszközöket használnak előtte. Keverő, mic proci, mic, AD / DA átalalkítók, egyéb láncban szereplő eszközök. Így érthető lehet a kérdés, akkor nem Te okoskodsz?

Nem kívánlak megbántani! Gondolom ha elég közel vagy a tűzhöz, akkor tudod mitől működik egy rádió, mitől szól úgy ahogy. Jelenleg sokan mondják, hogy nem kóser a hangzás. Ha nekem azt mondják, hogy igen dolgoznak rajta, elhiszem. Ha azt mondják jön az új proci. Elhiszem. Térjünk vissza rá 1 hónap múlva, hogy szól majd akkor! Feltételezem addigra az OMNIA v. ORBAN megérkezik, és lesz rá idő beállítani. Megcáfolva az eddigi kritikákat!

Az OMNIA vs ORBAN vitába azért nem szállnék be mert köztudottan mindkettő eszköznek meg van a maga előnye, vagy hátránya. Ez hit kérdése és tapasztalat. Nyilván az idő eldönti. Danubius is ha jól tudom OMNIA val ment aztán ők is váltottak ORBAN ra. Szal mindenki azt vesz amire van pénze, meg amiről meggyőzték, és amilyen vallása!

Amúgy az OMNIA ONE azért jó választás mert ÁR/ÉRTÉK arányban mostanság a legjobb választás. Főleg mióta MPX limit korszakát éljük.
 #33289  Szerző: SzD

Hát ez a Beugró Plusz nem olyan, mint amilyenre számítottam. De azért nem volt olyan rossz.
Mellesleg szerintem Szabó Győző be volt nyomva. :) Vagy csak érdekesen artikulált.
 #33259  Szerző: mgabor

köszi... :)
 #33257  Szerző: donder

mgabor írta:
donder írta:
olvaso1 írta:Sláger már biztos nemjön visza. Danu még esetleg..de ha a véleményemre vagytok kíváncsiak..én nagyon kevés esélyt adok nekik.
Sajnálom a Slágert! Főleg Healt! Egy egy bemondásán haverokkal fél napokat röhögtünk... :D . Komolyan mondom ezt a csajt vagy igazi erkölcsök mellett nevelték, vagy Katólikus iskolában nevelkedett, vagy csak egyszerűen már már túlságosan is "bugyuta"! :D ;)
a katolikus rövid o, eddig elnéztem, mert hátha véletlen, de látom, következetes... :)
(kijavítottam!) ;)
  • 1
  • 523
  • 524
  • 525
  • 526
  • 527
  • 584