SzD írta:Gondolom olyat kértél, ami nincs meg nekik. Vagy csak gecik.Pont emiatt nem kértem konkrét számot.. csak valami pörgős zenét, rájuk bízva a választást.. dehát..
SzD írta:Gondolom olyat kértél, ami nincs meg nekik. Vagy csak gecik.Pont emiatt nem kértem konkrét számot.. csak valami pörgős zenét, rájuk bízva a választást.. dehát..
Sakál írta:Szerintem az legyen a legnagyobb baj, hogy a Cs.J. vezet műsort, amit eddig kiadott a kezei közül rádiós témában az teljesen OK volt. Miért, jobban örülnétek ha itt is Genyxta Zoli meg Majka meg hasonló színvonalas profi rádiósok vezetnének műsort?SzD írta:Valamelyik interjúban azt mondta, hogy nem neki jutott eszébe, és nagyon örült, hogy a vezetőség gondolt erre, nem pedig neki kellett "magát tanácsolnia". Nyilván erre azt fogod írni, hogy mondani bármit lehet.SzD írta:Az elég érthető, hogy Balázs mit keres a Class FM honlapján...de Csiszár mit feszít ott (meg a reklámokban is)? Ezek szerint ő is fog műsort vezetni? Végülis volt már téma, hogy esetleg műsort is kap. Vagy csak azért, mert azt is tanácsolta, hogy "villogjanak" vele, mert feltűnési viszketegsége van?Akkor erre meg is kaptam a választ. Valahogy sejtettem, hogy tanácsol magának egy műsort.
SzD írta:Valamelyik interjúban azt mondta, hogy nem neki jutott eszébe, és nagyon örült, hogy a vezetőség gondolt erre, nem pedig neki kellett "magát tanácsolnia". Nyilván erre azt fogod írni, hogy mondani bármit lehet.SzD írta:Az elég érthető, hogy Balázs mit keres a Class FM honlapján...de Csiszár mit feszít ott (meg a reklámokban is)? Ezek szerint ő is fog műsort vezetni? Végülis volt már téma, hogy esetleg műsort is kap. Vagy csak azért, mert azt is tanácsolta, hogy "villogjanak" vele, mert feltűnési viszketegsége van?Akkor erre meg is kaptam a választ. Valahogy sejtettem, hogy tanácsol magának egy műsort.
SzD írta:Nekem ez volt a nap poénjaSzD írta:Az elég érthető, hogy Balázs mit keres a Class FM honlapján...de Csiszár mit feszít ott (meg a reklámokban is)? Ezek szerint ő is fog műsort vezetni? Végülis volt már téma, hogy esetleg műsort is kap. Vagy csak azért, mert azt is tanácsolta, hogy "villogjanak" vele, mert feltűnési viszketegsége van?Akkor erre meg is kaptam a választ. Valahogy sejtettem, hogy tanácsol magának egy műsort.
SzD írta:Az elég érthető, hogy Balázs mit keres a Class FM honlapján...de Csiszár mit feszít ott (meg a reklámokban is)? Ezek szerint ő is fog műsort vezetni? Végülis volt már téma, hogy esetleg műsort is kap. Vagy csak azért, mert azt is tanácsolta, hogy "villogjanak" vele, mert feltűnési viszketegsége van?Akkor erre meg is kaptam a választ. Valahogy sejtettem, hogy tanácsol magának egy műsort.
nyikolaj írta:A Csiszar fog vezetni műsort?Igen,már promózzák is. Hétfő este lesz hallható először.