RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#33729  Szerző: donb

nyikolaj írta:Az a szemét Mikulás hol a francba járhat! :x Én is elszórtam egy csomó sms-t.Nem igaz,hogy senki nem találja ki.Meg egyáltalán mi az a hülye hang? :x
Már megvan a mikulás. Reggel egy hölgy elvitte a fődíjat.
 #33726  Szerző: nyikolaj

Az a szemét Mikulás hol a francba járhat! :x Én is elszórtam egy csomó sms-t.Nem igaz,hogy senki nem találja ki.Meg egyáltalán mi az a hülye hang? :x
 #33538  Szerző: lali87

olvaso1 írta:Az lehet de a Juventus 89.5-ös frekije a legjobb közülük.
Fincsi kis 77,6kW-os adóteljesítmény a Szécsényi hegyről, le is fedik az ország közepét vele.... tuti az ilyen sutyerák kis pártrádiók (pl:lánchíd) meg fogják célozni :-P
A Sláger is ezért nem ugrott neki a kis rádióknak mert elég sok freki koncesszió jár le jövőre.......pl: az R1-nek is több helyen le fog járni az engedélye...
 #33535  Szerző: szemilan

Az lehet de a Juventus 89.5-ös frekije a legjobb közülük.
 #33533  Szerző: egon2

Nemcsak a budapesti 89,5 Mhz van meghirdetve,hanem más budapesti frekvencia is.
A 95,3 Mhz,96,4 Mhz,102,1 Mhz,103,9 Mhzes frekvenciákat is meg lehet pályázni.
 #33510  Szerző: djlacee

Érdekes hogy múltkor cikkezett a Kisalföld arról, hogy Kapuvár rádiót vett, ma viszont belehallgattam, és az FM 94.5-ön vígan ment a Juventus, helyi reklámblokkban pont azt hirdették, hogy a kívánságműsor ideje és telefonszáma megváltozott... Esetleg úgy fogják helyi rádiónak használni, hogy nem 24 órás, és a fennmaradó időben Juventus szól?
 #33496  Szerző: Zsolt

olvaso1 írta:Nem volt elég nekik a 2 adó??
Már meg is vannak a nyertesek, vagy mi ez a magabiztosság?
 #33495  Szerző: szemilan

Nem volt elég nekik a 2 adó??
Remélem elég nekik...
 #33490  Szerző: lali87

El kell hallgattatni a konkurenciát..... :-P :yeah: Hogy néz ki, hogy milyen sokan hallgatják a Juventust még rosszul venné ki magát a statisztikában. :lol: :lol:
LuciFerko írta:szerintem kormányváltás előtt le lesz zavarva
Te tudsz valamit :-)
 #33487  Szerző: LuciFerko

szerintem kormányváltás előtt le lesz zavarva
  • 1
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 260