RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#34875  Szerző: krisz

Johnny írta:Régen annyira pörgött ez a topic. Mi lett veletek? Nem adtátok fel a Roxyba vetett hiteteket remélem....
Dehogy
Csak most mindenki a Rise fórumba irogat... addig, amíg szól... :D :lol:
Egyébként tegnap a Rippel testvérekkel feltuningolt kívánság műsor szerintem egész jó volt.
 #34825  Szerző: Johnny

Régen annyira pörgött ez a topic. Mi lett veletek? Nem adtátok fel a Roxyba vetett hiteteket remélem....
 #34184  Szerző: Vendég

igaz, rendbeszedték...

de ezek a kamuüzenetek nagyongázosak,amivel most teletömik a fórumot... :D :lol:

,,Dóri sztem negyon jó arc! Illik a Roxy arculatához! Csak így tovább! HALA ROXY!"

,,Én nagyon szeretem a Robi műsorát, a legjobb! A RoxyRobi név nagyon vicces :D Suliba menet imádom hallgatni, a legnagyobb dugóban is elindulok, ha hallgathatom közben :) "
 #33772  Szerző: gobbi

gobbi írta:
árpi írta:
gobbi írta:...hátha észhez kapnak és gyorsan rendbe teszik :gülü2:
hahahahhhahhahahaaa. ha. nap vicce... ;) :D
ajjj, akkor már megint túlzott az optimizmusom? :hehe:

jössz egy sörrel ;)
 #33546  Szerző: zenefalo

Ha meg olyan társaság gyűlik ott össze, mint a Rise fórumán, akkor meg aztán főleg.[/quote]
A Rise fórumát chat-nek használják,egymás köszöntgetése,hogyléte felől meg tevékenysége felől kérdezgetésén kívül másról nem esik szó :stare:
 #33539  Szerző: gobbi

árpi írta:
ajjj, akkor már megint túlzott az optimizmusom? :hehe:
 #33520  Szerző: Vendég

#33519  Szerző: gobbi

...hátha észhez kapnak és gyorsan rendbe teszik :gülü2:
 #33517  Szerző: tomee

Sztem azt az egész fórumot érdemes lenne eltüntetni. Teljesen értelmetlen.
Ha meg olyan társaság gyűlik ott össze, mint a Rise fórumán, akkor meg aztán főleg.

Én szeretem a Roxyt meg minden, de azt amit a 21. században rádiózásnak neveznek igencsak alul karcolja még. De azért szeretem :)
 #33479  Szerző: Vendég

Amikor már kezdi azt hinni az ember, hogy összeszedi magát végre ez a rádió, akkor ilyen "apróságokból" kiderül, hogy csak ismét túl naivak voltunk.... :S
  • 1
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 333