RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#34614  Szerző: donder

Ghee írta:
donder írta:
Ghee írta: Én nem értem miért engednek ilyeneket a mikrofonok elé ill. a TV stúdiókba?!? A szűrőt illene bekapcsolni. :twisted:
Valamint azt sem, hogy ilyen "Kukikat" miért engednek műsort vezetni.... előbb tanuljon meg beszélni. :gonosz:
Örülj hogy csak Kuki! Ő még a jobbik fajta! Mi lenne hogyha Pákó lenne ott...! Emlékszel még a Danu pirítósra? Pákó minden nap vonalban volt! :hehe:
Pákót még a földre sem engedtem volna lemászni. :shoot:
:lol: :lol: :lol: Igaz, én sem! De rajta legalább lehet röhögni, úgy mint Kukin is.
 #34057  Szerző: Ghee

donder írta:
Ghee írta: Én nem értem miért engednek ilyeneket a mikrofonok elé ill. a TV stúdiókba?!? A szűrőt illene bekapcsolni. :twisted:
Valamint azt sem, hogy ilyen "Kukikat" miért engednek műsort vezetni.... előbb tanuljon meg beszélni. :gonosz:
Örülj hogy csak Kuki! Ő még a jobbik fajta! Mi lenne hogyha Pákó lenne ott...! Emlékszel még a Danu pirítósra? Pákó minden nap vonalban volt! :hehe:
Pákót még a földre sem engedtem volna lemászni. :shoot:
 #33974  Szerző: Szd96

99.4 vagy 102.6 szentem
 #33955  Szerző: donder

Ghee írta:
SzD írta:Továbbra sincs bajom a melegekkel, de az olyan embereket (?), mint EZ... :shoot:
Én nem értem miért engednek ilyeneket a mikrofonok elé ill. a TV stúdiókba?!? A szűrőt illene bekapcsolni. :twisted:
 #33952  Szerző: Vendég

donder írta:Nem nem, a 103,9 -en Nyíregyen a Retró megy, de nem is akárhogy!!! ;)
és kizárt dolog,hogy pl. megveszik? :gülü:
 #33945  Szerző: donder

Nem nem, a 103,9 -en Nyíregyen a Retró megy, de nem is akárhogy!!! ;)
 #33942  Szerző: LuciFerko

talán 103.9
 #33938  Szerző: Szd96

Ti tudtok valamit a hamarosan induló nyíregyházi R1-ről?
 #33884  Szerző: Ghee

SzD írta:Továbbra sincs bajom a melegekkel, de az olyan embereket (?), mint EZ... :shoot:
Én nem értem miért engednek ilyeneket a mikrofonok elé ill. a TV stúdiókba?!? A szűrőt illene bekapcsolni. :twisted:
 #33822  Szerző: donder

Hát igen... :D
  • 1
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • 431
  • 482