VidámSrác írta:Ez csak az én feltételezésem. Ha a Rise FM vette volna meg, akkor szerintem hálózatba kapcsolta volna a 98,9-el, mert ha a Sztár FM nyereséges is lenne nekik, a 98,9 valószínűleg elvinné ezt az összeget, mivel ott szinte bevétel nincs, reklámot alig hallottam rajta.mlaszlo írta:Viszont akkor szerintem nem a Rise lehet az új tulaj, mert ők valószínűleg váltottak volna és nem vitték volna tovább a rádiót.ez az infó honnan van?
Pasa írta:Retrotarisznya is lesz B. Tóth Lászlóval, meg már relkámozzák a tematikus hétvégét is. Az nem lehet, hogy az új tulaj megtartja jelenlegi formájában?Én is erre gondolnék, hogy kiderült a Sláger nem folytatja semmilyen formában, így van értelme a Sztár FM-et folytatni. Viszont akkor szerintem nem a Rise lehet az új tulaj, mert ők valószínűleg váltottak volna és nem vitték volna tovább a rádiót.
Zsolt írta:nem tudom, hogy a budapesti piacon érdemes-e még ilyen általános célú ker. rádiót csinálni (talán AC/CHR szaknyelven), mint egy kicsit "rétegesedni". Elvégre itt van 25 rádió.Lehet, hogy Sláger- vagy Danubius-pótlékot akarnak csinálni, akkor viszont esélyes, hogy meg is fognak tudni élni..
Célunk mindenütt a 24 órás egyenértékű helyi rádiók együttműködése, nem pedig az, hogy sok médiát összekapcsoljunk, és közös tartalmakat sugározzunk – mondta Dóra Zoltán. – Fontosnak tartjuk a különféle közönség különféle igényeit és sokszínűségét, mert nemcsak a helyi hírek mások egy-egy térségben, de más zenét is kedvel például Letenye, és mást Miskolc.innen nyilván az következik, hogy a fővárosban más lehet az n-joyos rádió, mint az enjoy vagy a plusz. ti is írtátok, hogy ugyanazt a tortát még több részre szeletelni nem kifejezetten jó megoldás, hát meglátjuk mennyire lesznek merészek