mgabor írta:szerintem marhára nem alternatív, csak nem a szarrájátszott gagyipop.Szerintem meg marhára dögunalmas így is, hogy nem agyonjátszott. Így ebben a formában a Neo egy halva született rádió.
mgabor írta:szerintem marhára nem alternatív, csak nem a szarrájátszott gagyipop.Szerintem meg marhára dögunalmas így is, hogy nem agyonjátszott. Így ebben a formában a Neo egy halva született rádió.
LuciFerko írta:mintha gyengébb lett volna a 107,2Ez a helyzet a Komádi adónál is.
A házak közt mászkálva sokszor besercen, de a többi nagy kabhegyi kifogástalan.
egon2 írta:A Neot én se nagyon hallgatom,elég réteg zenét játszik,de szerintem előbb utóbb több lesz rajta a nem réteg zene.Már most is van, igaz nem olyan sok. Ha tényleg figyelembe veszik majd a kutatások eredményeit, akkor biztos változtatni fognak rajta előbb-utóbb.
lali87 írta: 25 volt Sláger hallgatót meginterjúvolva 2-nek tetszik a Neo 16-an Juventust, 3-an Rádió6-ot, 2-en Rádió1-et 2-en Class fm-et hallgatnak nov 18-ótaAz én ismeretségi körömben is hasonló a helyzet, akik a Sláger hallgatók voltak, azoknak nem tetszik egyik új rádió sem. Egy részük most a Sztár FM-mel még úgy ahogy elvan, de ha az is megszűnik, akkor nem tudják mit hallgassanak majd.
A Sláger lehet, hogy nem volt tökéletes, de az átlag hallgatókban. akik szerették ki....szott nagy űrt hagyott amit a Neo legalábbis egyenlőre nem is akar betölteni.